Evenimentul Zilei informeaza: NOI DEZVALUIRI SOCANTE, in cazul mortii Stelei Popescu! Ce spune soferul care a condus-o acasa
Noi dezvaluiri socante despre Stela Popescu au aparut dupa discursul incoerent pe care l-a avut la Gala Femeilor de Succes, acolo unde a primit un premiu pentru toata activitatea sa.
Soferul care a dus-o acasa, dupa Gala la care a participat cu doar doua zile inainte sa isi ia ramas bun de la cele lumesti, sustine ca Stela Popescu i-ar fi dat acestuia cheile casei, pentru ca apoi sa le caute pentru a i le da din nou. In plus, se pare ca artista nu mai stia exact unde locuieste.
- A dus-o acasa un sofer si el ne-a spus ca a avut probleme in a-si aduce aminte unde e casa, si-a adus aminte, a condus-o pana acasa, i-a dat cheile soferului, dar apoi le cauta. Dupa ce s-a intamplat le legam altfel, dar atunci le-am pus pe seama oboselii, supararii, varstei, a spus Dani Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, cel care i-a inmanat pe scena premiul la Gala femeilor de succes.
- Inainte de a ma asculta. Eu am venit acum nu pentru ca eu sunt neorganizata, ci pentru ca voi sunteti. De 20, 50 si 20 si am vazut acasa, toata casa mea am.V-am vazut pe voi, pe baietei, pentru ca ei nu m-au chemat. Eu n-am chemat. N-a venit. Nu stiu de ce. De ce m-ati chemat, ma, daca nu m-ati chemat, sa vin la voi aici? Am 7.000 de prostii. M-am imbracat, m-am coafat. Sunt plina de draci, ca eu am temperament. Mai bine mergeam acasa decat sa ma vedeti in halul asta. Sunt al dracului de nervoasa, nu mai vin la voi. Dar eu tot va iubesc si va respect. M-ati zapacit, m-ati zapacit, mai, au fost cuvintele artistei.
Cristian Popescu sustine ca in acea seara Stela Popescu a intarziat o ora si a pus momentele sale de incoerenta pe seama nervozitatii, legate de problemele organizatorice.
- Noi am crezut ca a fost suparata pe organizatori. A intarziat o ora, a ajuns la ora 21:00, trebuia sa ajunga la ora 20:00, a stat vreo 20 de minute la masa, pentru ca se decalase putin programul si s-a inceput cu alte persoane, trebuia sa inceapa cu dansa, a stat 15-20 de minute la masa cu Andreea Marin si cu Monica Anghel, a vorbit cu ele, a stat, a venit, a mers printre mese, nu i se parea nimanui ca ar fi o problema. A fost invitata pe scena, a urcat, am fost invitat si eu, am urcat, si cand a inceput sa tina discursul ne-am dat seama ca e ceva, dar ne-am gandit ca e suparata pentru ca reprosa organizatorilor ca nu a venit masina, ca nu a venit coafeza. Ne-am dat seama de importanta a ceea ce a spus abia acum, dupa ce am aflat despre tristul eveniment, a spus ca s-a culcat si s-a trezit. Atunci am crezut ca la propriu s-a intamplat, dar ar putea fi vorba despre un accident vascular cerebral, pe care l-a avut acasa si ea sa-l fi interpretat ca un somn. Am vazut ca tinea si microfonul ciudat. Era o oarecare incoerenta, dar am pus-o pe seama nervilor si supararii pe organizatori. Dupa ce lumea a aplaudat-o, s-a luminat la fata, a fost mai bine. I-am oferit florile pe scena, a zambit la mine. A parut bucuroasa, a spus viceprimarul pentru Dcnews.ro.