zenivers.ro informeaza: Ce inseamna cand visezi struguri
Interpretarea viselor care ne apar in timpul noptii poate fi considerata o indeletnicire ezoterica si potrivita numai pentru aceia care au multiple cunostinte in domeniu si implicit o vasta experienta. Nu mereu este cazul. Cu totii avem vise cat se poate de complexe si care ne pun pe ganduri in functie de dificultatea in care ne gasim. Simbolurile care ne apar in vis, de multe ori au capacitatea de a ne speria si de a ne ingrijora mai mult decat ne dam seama. Cert este ca niciun vis nu este de neglijat si daca mintea noastra insista sa ni-l aduca in prim plan, putem fi siguri ca ceva se intampla legat de simbolurile sau scenariile care ne apar in acel vis.

Ce reprezinta strugurii in vis?

Strugurii sunt simbolul prosperitatii, al placerii si al bucuriilor, insa situatia difera de la caz la caz. Atunci cand strugurii sunt acrii si in visul nostru suntem obligati sa ii mancam este posibil ca ei sa reprezinte simbolul unor situatii in care am fost tarati sau chiar prezenta unor persoane pe care suntem fortati sa le acceptam. Cand ne apar in vis, strugurii reprezinta de regula vesti bune, aduc bucurii si evenimente fericite, insa cel mai mult conteaza, forma, culoarea si gustul care ni se prezinta in vis.

Ce inseamna cand visezi struguri negri?

Daca in visul tau strugurii negri sunt copti si dulci este semn ca te bucuri de prezenta cuiva sau ca o persoana extrem de draga tie urmeaza sa apara in peisaj. De asemenea, nu este exclus sa te indragostesti de cineva care are o putere de atractie imensa asupra ta. Strugurii negri inseamna placere, iar daca visezi ca ii culegi este semn ca in curand vei culege roadele muncii tale si vei vedea rezultatele unor proiecte la care ai depus multe eforturi. Pe de alta parte daca visezi o vie intreaga cu struguri negri e posibil sa ai parte de persoane nu tocmai placute in jurul tau si de necazuri neasteptate. Vor fi persoane care te vor vorbi fara stirea ta si iti vor denigra reputatia pe nedrept. Strugurii negri in simbolistica onirica romaneasca prevestesc iubire, pasiune dar si pacat si necazuri. Boabele de struguri negri anunta lacrimi si tristete, mai ales daca visezi ca mananci cu placere boaba cu boaba.
Asemanatori cu strugurii negri sunt cei rosii, dar care apartin unui alt soi. Daca in visul tau iti apar struguri rosii e semn ca iti doresti foarte mult sa ai un loc de munca sau ca te simti in putere si vrei sa te afirmi in domeniul in care activezi. De asemenea, strugurii rosii semnifica iubirea unei persoane care isi doreste sa fie alaturi de tine toata viata. Daca visezi ca ii mananci, strugurii rosii anunta faptul ca iti face placere sa petreci timp cu o anumita persoana si ca ai parte de bucurii alaturi de el/ea.

Ce inseamna cand visezi struguri albi?

Strugurii albi prevestesc prosperitate, belsug si sanatate. Daca visezi struguri albi este semn ca vei avea parte de vesti bune, vesti care te bucura si evenimente placute, mai ales in familie. Daca asteptai o veste cu privire la starea ta de sanatate sau a unei rude, strugurii albi prevestesc bucurie si anunta faptul ca iti va fi luata o piatra de pe inima. Atunci cand in visul tau culegi struguri albi este semn ca in curand vei asista la finalizarea unor proiecte banoase si ale unor afaceri care iti vor aduce castiguri majore. In simbolistica onirica strugurii albi inseamna arginti, iar in zilele noastre asta se traduce prin prosperitate economica, asa ca de vei visa struguri albi este semn bun, semn de bogatie si averi.

Ce inseamna cand visezi struguri acri?

Gustul strugurilor in vis este dat de dorinta creierului de a ne semnala o problema. Acrul este asociat cu capacitatea noastra de respingere a situatiilor neplacute, asa ca strugurii acri prevestesc pe aceasta cale venirea unor probleme sau a unor evenimente nefericite in viata noastra. Strugurii de regula anunta neintelgeri, despartire si vrajba intre membrii unei familii sau chiar in cuplu. Daca visezi ca mananci si culegi in acelasi timp struguri acri este posibil ca problemele din viata ta sa ti le atragi singur si sa fii chiar tu marul discordiei in certurile care apar in mediul familial.

Care sunt cele mai comune situatii in care strugurii ne apar in vis?

- Daca in visul tau calci struguri in picioare - este semn ca vei reusi intr-o anumita situatie, vei avea castig de cauza si norocul va fi de partea ta.
- Daca visezi struguri copti - este semn de placere si bucurie in viata amoroasa.
- Daca visezi ciorchini de struguri pe masa - este posibil sa ai parte de castiguri mari si neasteptate.
- Daca visezi ca mananci struguri - este semn ca esti omul exceselor si ca nu ai o masura in ceea ce faci.
- Daca in visul tau culegi struguri - este posibil sa ai parte de castiguri banoase.
- Daca visezi ca mananci struguri dulci - vei intalni o persoana de care te vei indragosti iremediabil si care te va face foarte fericit.
- Daca visezi ca mananci struguri acri - este posibil sa ai parte de evenimente neplacute si chiar de certuri in familie.
- Daca visezi o vie de struguri - este posibil sa fii inconjurat de persoane care iti vor raul si multe necazuri se intrezaresc la orizont din aceasta cauza.
- Daca visezi ca furi struguri - este posibil sa ai parte de o bucurie trecatoare sau de niste evenimente care iti vor da peste cap echilibrul interior.
- Daca visezi struguri albi - este semn ca vei primi o veste buna din domeniul medical legat de sanatatea ta sau a cuiva drag din familie.

Precum vedem simbolul strugurilor in vis se leaga de regula de personalitatea noastra sau de evenimentele care ar putea aparea in viata noastra si pe care le putem evita cu ajutorul interpretarii acestui simbol. In functie de culoarea, forma sau gustul lor strugurii prevestesc un eveniment anume si sunt legati de modul in care creierul nostru alege sa ne transmita semnalul de avertizare. Acordati atentiei viselor dumneavoastra si incercati sa le descifrati cat mai bine pentru a sti de ce anume sa va feriti si cum sa procedati in situatiile care va apar in vis.
Sursa: ampress.ro