Kharma iubirii: Numerologul si astrologul Mihai Voropchievici despre greselile pe care nativii le fac de obicei in dragoste
Sa stabilim ca exista 3 tipuri de karma:
1. DE AGRESIVITATE - Berbec, Balanta, Rac, Capricorn;
2. DE ATASAMENT POSESIV - Taur, Leu, Scorpion, Varsator;
3. DE IGNORANTA - Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti.
Variantele de karma sunt mai multiple de atat, insa ne rezumam la acestea trei mari.

KARMA DE AGRESIVITATE

- Cand Berbecul va intelege ca dragostea pentru el nu trebuie facuta sub forma de agresivitate, va castiga. Berbecul nu trebuie sa ridice tonul ca sa dovedeasca dragostea.
- Aceeasi poveste se intampla si la Balanta. Cand nu are o forta financiara, nu isi mai poate manifesta dragostea.
- Racul, pe cat e de bun si de familist, e la fel de agresiv precum Balanta. Acelasi lucru i se potriveste si Capricornului, mai ales pe axa sexualitatii.

KARMA DE ATASAMENT POSESIV

- Taurul, prin excelenta, il poate avea vizavi de un partener sau o partenera cand detine niste valori financiare fantastice. Taurul e conservator si in a face sex. Ca sa ajunga in acea stare, are nevoie de lux, de ceva material bun.
- Leul este fantastic de stralucitor, de epatant si are nevoie sa i se ofere in permanenta o persoana care sa il scoata in valoare.
- Scorpionul, mai mistic, mai introvertit, cand are ceva sau pune ochii pe cineva nu il lasa sa miste in front. E atat de posesiv ca e in stare sa faca si moarte de om.
- Varsatorul e vizat cam de aceleasi lucruri.

KARMA DE IGNORANTA

- Fecioara nu se vaita in relatii, pe cand Geamanul este extrem de libertin.
- Geamanul si Fecioara pot avea o relatie frumoasa impreuna, insa sunt lovite de ignoranta. Geamanul vrea sa mai plece din cand in cand de acasa, iar Fecioara il tine din scurt.
- Sagetatorul si nativul Pesti: Sagetatorul incita apa, o face sa clocoteasca. Pestisorii au nevoie de siguranta.

Sursa: Huff.ro