Recuperarea fara operatie castiga tot mai mult teren in domeniul medical, iar inventiile noninvazive sunt pe placul tot mai multor pacienti.
Una din acestea este denumita Electronic Doctor Stem Generator si a fost creata de medicul roman Bogdan Vladila, pentru recuperarea in afectiunile maxilo-faciale si atenuarea ridurilor, iar din aceasta luna este folosita si in cadrul celei mai mari clinici de vertebrologie din Romania.
Electronic Doctor Stem Generator, o inventie 100% romaneasca, brevetata de Dr. Bogdan Vladila in peste 28 de tari, a fost testat clinic la cateva din cele mai renumite centre de cercetare din Europa, fiind certificat de Uniunea Europeana.
Sistemul de recuperare este folosit cu succes pana in prezent in Marea Britanie, Franta, Bulgaria, Elvetia si Romania, iar din aceasta luna poate fi gasit si in clinica noastra, alaturi de tratamentele de recuperare din domeniul afectiunilor coloanei vertebrale, de la scolioza, pana la hernia de disc, a declarat Mihaela Proicea, managerul celei mai mari clinici pentru recuperarea coloanei vertebrale fara operație.
Pana la cel mult 40 de ani organismul opreste generarea de colagen, iar acest lucru are efecte in principal asupra dinților, care incep sa se miste - si asupra pielii, care iincepe sa-si piarda elasticitatea si sa fie brazdata de riduri. Niciun supliment, oricat de bun, nu poate produce acest colagen, dar osul si pielea, ele insele un colagen, o pot face, cu ajutorul acestui aparat. Undele emise de Electronic Doctor Stem Generator nu produc trauma tesuturilor, pentru ca folosesc o frecvența naturala, iar sub actiunea lor celulele latente, aflate in acest camp electromagnetic corect, se simt bine si creeaza noi celule. Celulele noi secreta colagen in cantitati importante si pot repara leziunile existente sau pot preveni aparitia lor.
Practic organismul este stimulat sa se regenereze singur in acele zone unde varsta sau factorii externi i-au distrus capacitatea normala de vindecare, explica Dr. Bogdan Vladila, de la Bio Ortoclinic, inventatorul acestui sistem de tratament unic in lume.
Potrivit specialistului, rezultatele aparatului si-au dovedit deja eficienta in tratarea parodontozei, o afectiune care afecteaza, conform studiilor, circa 80% din populatia in varsta.
Majoritatea medicilor recomanda operatia insa, cu ajutorul acestui aparat, noi nu taiem gingia, ci o curatam, apoi densificam osul. Pacientul primeste acasa acest aparat si, purtandu-l zilnic, timp de doua ore, isi regenereaza osul. Tratamentul nu este o poveste, ci o realitate, iar rezultatele sunt vizibile cel mai bine radiologic, la 6 luni dupa efectuarea terapiei, cand se creeaza mineralizarea tesutului osos, subliniaza Dr. Bogdan Vladila, specialistul Bio Ortoclinic.
Astfel, probleme medicale precum parodontoza, dar si estetice - de tipul caderii parului sau al vergeturilor - sunt tratate cu ajutorul dispozitivului, printr-o metoda noninvaziva, nedureroasa si netraumatica.

Premiat la concursuri internaționale

Produsul romanesc Electronic Doctor de regenerare electromagnetica a ț tesutului la nivel celular realizat de medicul roman Bogdan Vladila a primit medalia de aur la categoria Igiena si Cosmetica, precum si alte doua premii speciale - cel oferit de Federatia Franceza de Inventatori si premiul special al categoriei Sanatate si Medicina, la Concursul Internațional Eureka.

Invenția are rezultate spectaculoase si in cosmetica


Un aparat similar, format dintr-un fel de masca si un generator de camp electromagnetic este folosit, la fel de eficient, in cosmetica, avand un efect de lifting facial, dupa doar doua luni de utilizare, fara injecțttii, laser sau alte procedure traumatizante pentru piele.
Aparatul actioneaza asupra ridurilor esențiale de la nivelul fetei, aparute la ochi si sub ochi, in jurul gurii sau in zonele laterale ale obrajilor. Daca injectia actioneaza sub piele, impingand-o spre exterior prin tot felul de substante, undele electromagnetice actioneaza asupra pielii, modificandu-i consistenta, explica doctorul Vladila.