Radio Romania Actualitati va difuza luni, 30 octombrie, de la ora 23:05, spectacolul 64, inspirat din drama de la Clubul Colectiv. Scenariul radiofonic si regia artistica sunt semnate de Ilinca Stihi - artist multi-premiat in tara si strainatate.
Titlul spectacolului indica numarul celor saizeci si patru de victime decedate in teribilul accident de la Clubul Colectiv.
Piesa combina fragmente din viata unor personaje imaginare cu marturiile celor de la fata locului. Destinele personajelor se intretaie intr-un eveniment tragic si necrutator.
In distributie: Ana Ciontea, Andrei Ciopec, Ciprian Chiriches, Dana Marineci, Manuela Ciucur, Alina Petrica, Sandra Ducuta, Alexandra Pascu, Mario Ionescu-operator TV si martor la evenimente.
Regia de studio: Janina Dicu. Regia de montaj: Monica Wilhelm. Sound design: Madalin Cristescu. Redactor si coordonator de proiect: Crenguta Manea.
Despre compasiune si implicare, despre libertate si responsabilitate, despre moralitate in viata publica si particulara, intr-un dialog al Ruxandrei Sararu cu Ilinca Stihi, in prefata spectacolului sonor 64, luni 30 octombrie, de la 23:05, la Radio Romania Actualitati.