www.libertatea.ro informeaza: Era o pasare de noapte” care paria toata noaptea si dormea toata ziua. Lua Valium impotriva anxietatii si a pariat chiar un milion de dolari intr-o singura noapte. Acestea sunt detalii din viata lui Stephen Paddock, barbatul care a ucis 58 de oameni in Las Vegas. Dezvaluirile sunt facute chiar de el, intr-o depozitie pe care a scris-o in urma cu mai multi ani, cand a dat in judecata un hotel.
In 2011, Stephen Paddock a intentat un proces civil impotriva hotelului Cosmpolitan din Las Vegas, unde a alunecat si a cazut, ranindu-se la picior. Doi ani mai tarziu, autorul masacrului din Las Vegas isi realiza un autoportret ontr-o depozitie de 97 de pagini. Detalii despre viata lui ies acum la iveala, la mai bine de o saptamana dupa ce acesta a ucis 58 de oameni si a ranit peste 480, in cel mai sangeros atac din Statele Unite.
Documentul ofera totusi putine indicii despre ce ar fi putut sa declanseze atacul de saptamana trecuta. Noi detalii din ancheta arata ca acesta a facut chiar calcule pentru a ucide un numar cat mai mare de oameni.
In depozitia din 2013, Stephen Paddock se descria drept o pasare nocturna, care pariaza toate noaptea si doarme toata ziua. Se plimba in pantaloni de trening si papuci prin cazinourile din Las Vegas si isi aducea singur bautura la masa de joc, pentru ca voia sa le dea bacsis chelnerilor. Acestea sunt doar cateva detalii din viata lui Paddock, care afirma ca nu are probleme de sanatate mentala, dependente si nici cazier.