Vremea este rece pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii, informeaza ANM.

MARTI - IN TARA:

Cerul va fi variabil, cu innorari, averse si posibil descarcari electrice, ziua in Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei si local la munte, iar noaptea pe arii restranse in nord si in nord-est si izolat in rest. Vantul va avea intensificari mai ales pe parcursul zilei, la munte si temporar in celelalte regiuni, cu precadere in cele estice. Temperaturile maxime se vor incadra intre 19 si 26 de grade, mai ridicate doar in Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse intre 7 si 16 grade, cele mai coborate fiind in depresiuni, unde vor fi si conditii de ceata.

LA BUCURESTI:

Vremea este rece pentru aceasta data. Cerul va avea innorari, ziua, cand se vor semnala averse si posibil descarcari electrice, iar noaptea va fi variabil. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul a 23 de grade, iar cea minima va fi de 12-14 grade.

MIERCURI - IN TARA:

Vremea va fi racoroasa in majoritatatea regiunilor, exceptand Oltenia si sud-vestul Munteniei, unde maximele diurne se vor situa in jurul normelor climatologic specifice acestei date. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in cursul zilei la munte, in nordul, centrul si estul tarii, unde pe arii restranse vor fi averse slabe. Vantul va avea intensificari in zona montana, dar local si temporar si in celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 20 si 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 7 si 17 grade, mai scazute in estul Transilvaniei.