BERBEC 21.03-20.04: Urmeaza o saptamana placuta, plina de tot felul de distractii, mai ales alaturi de prieteni sau parteneri apropiati. Amintiti-va ca sunteti artizanii zodiacului, talent care va implica in activitati cu rezultate uimitoare.

TAUR 21.04-21.05: Va faceti tot felul de planuri ambitioase legate de reparatii la domiciliu. Aveti oportunitati sa va mariti veniturile si sa cheltuiti banii pe lucruri frumoase pentru dumneavoastra si cei dragi. Puteti chiar imprumuta o suma modesta pentru achizitionarea unui obiect de lux.

GEMENI 22.05-21.06: Este posibil sa va ganditi ca finantele dumneavoastra va indica valoarea personala. Dar lucrurile nu stau chiar asa. Aceasta identificare a ego-ului va declansa insa dispute referitoare la bani sau proprietati. Mai bine profitati de faptul ca puteti achizitiona bunatati pentru camara de iarna.

RAC 22.06-21.07: Soarele si Marte sunt in semnul dumneavoastra si va pompeaza destula energie ca sa va ocupati de proiecte ambitioase legate de castigarea banilor si de sporul veniturilor. Puteti schimba negocierile doar pentru simplul motiv ca vedeti mai clar totul. Succes!

LEU 22.07-22.08: Va zbateti sa rezolvati mai multe proiecte in acelasi timp si nu intotdeauna va si reuseste. Mercur este in semnul dumneavoastra si va face sa aveti chef de discutii. Tonul face insa muzica. Nu trebuie sa strigati ca sa fiti auziti. Puteti sa fiti convingatori cand doriti.

FECIOARA 23.08-22.09: Va implicati temporar intr-o activitate artistica, cum ar fi designul sau redecorarea biroului, chiar daca in mod normal nu faceti acest lucru. Cei din jur va vor cere parerea, mai ales ca acum va considera ca straluciti de atata inteligenta.

BALANTA 23.09-22.10: Este una dintre cele mai puternice perioade ale anului. Soarele se afla in partea de sus a diagramei si arunca o lumina plina de farmec asupra dumneavoastra. Marte este si el prezent si va starneste atentia. Va veti gandi la oameni care va pot sprijini ca sa indepliniti cele mai ambitioase proiecte.

SCORPION 23.10-21.11: Mercur se situeaza in partea de sus a graficului astral, ceea ce va face sa doriti sa faceti planuri noi pentru viata profesionala. Este un timp foarte potrivit pentru discutiile cu sefii si ati putea atrage catre dumneavoastra daruri, bunuri si bani, mai ales cu ajutorul partenerului de viata.

SAGETATOR 22.11-21.12: Acum va stau in minte doar problemele legate de bani, credite, datorii si proprietati comune. Sunteti bine pozitionati de astre pentru o negociere propice. Asta inseamna ca puteti obtine un imprumut in favoarea dumneavoastra. Tineti cont ca sfarsitul lumii pentru o moda inseamna un inceput pentru un fluture.

CAPRICORN 22.12-19.01: Puneti accentul pe parteneri si prieteni apropiati. Marte va face sa deveniti nerabdatori cu slabiciunile sau greselile altora. In loc sa va intoarceti privirea sau sa iertati, va simtiti judecati, iritati si deranjati. Atentie la remarcile acide!

VARSATOR 20.01-18.02: Poate a venit vremea sa discutati cu partenerul de viata desprte dificultatea unei relatii. Cu Mercur vizavi de semnul dumneavoastra, veti dori sa impartasiti ideile prietenilor si partenerilor apropiati. Vreti sa va clarificati problemele si sa le explicati pe cele care va impiedica bunul mers al lucrurilor. Succes!

PESTI 19.02-20.03: Acceptati invitatiile la evenimente sociale, petreceri, la teatru, expozitii si reuniuni. Pot fi o alegere interesanta si activitatile sportive. Va veti lega doar de ceea ce considerati ca va relaxeaza si nu va mai ganditi atat de mult la probleme. Uitati-le pentru o perioada.