Mainile au indicat dintotdeauna finetea, dar si varsta unei femei. Asa cum mainile trebuie hidratate si ingrijite, astfel incat sa nu imbatraneasca prematur, la fel si unghiile trebuie sa fie mereu sanatoase si puse in evidenta printr-o manichiura delicata cu orice ocazie. Ce faci, insa, cand acestea isi pierd rezistenta si aspectul sanatos din cauza produselor speciale de curatare?
Acum poti incerca noul produs Feminohelp Unghii - ser concentrat pentru regenerarea unghiilor si a cuticulelor.
Acum, pe langa uleiul cald, lamaia si celelalte remedii traditionale, poti apela la serul Feminohelp Unghii un produs eficient, accesibil si usor de integrat in rutina zilnica.
Formula inovatoare, imbogatita cu 5 uleiuri naturale, intareste si restaureaza unghia, protejand-o impotriva ruperii si despicarii. Gratie concentratiei mari de ingrediente active, unghiile fragile si mate devin netede, puternice si lucioase fara prea mare bataie de cap. Aplicatorul sub forma de pensula al produsului Feminohelp Unghii distribuie usor si precis produsul pe intreaga suprafata, masand delicat unghiile si cuticulele si accelerand astfel penetrarea ingredientelor active ale serului.
Pentru a obtine efectul maxim asupra unghiei, Feminohelp Unghii se aplica direct pe unghiile naturale in perioada de pauza dintre sesiunile de oja semipermanenta sau de fiecare data inainte de utilizarea ojei obisnuite. Aplicarea serului concentrat pe unghiile cu oja normala sau semipermanenta va actiona asupra cuticulelor, mentinand astfel efectul sanatos si hidratat al unghiilor pe termen lung.
Care sunt ingredientele active ce determina regenerarea rapida si eficienta a unghiilor si cuticulelor uscate si cum actioneaza acestea:
ULEIUL DE ARGAN regenereaza eficient unghiile si cuticulele uscate;
ULEIUL DE RICIN este renumit pentru proprietatile de regenerare, creste rezistenta unghiilor si le confera stralucire, hranind si hidratand cuticulele;
ULEIUL DE MASLINE hidrateaza intensiv si hraneste unghiile deteriorate si cuticulele;
ULEIUL DE SUSAN inmoaie cuticulele dure din jurul unghiei si calmeaza iritatiile;
ULEIUL DE AVOCADO netezeste si hraneste cuticulele uscate si crapate din jurul unghiei.
Intr-un ambalaj de 2 ml, sub forma unui creion, Feminohelp Unghii nu trebuie sa-ti lipseasca nici in vacanta. Este binecunoscut faptul ca apa sarata si soarele deshidrateaza puternic parul si pielea.
Tocmai de aceea, in fiecare zi dupa aplicarea cremei hidratante, nu uita de Feminohelp Unghii atat pentru unghiile de la maini, cat si de la picioare, iar cuticulele fragile si deteriorate vor straluci din nou de sanatate. Cat despre utilizare, nimic mai simplu: roteste capatul creionului in sensul indicat de sageata, pana cand se elibereaza uleiul.
Aplica uleiul cu pensula pe conturul unghiei, masand cu miscari circulare de la varful degetului spre mana pana cand serul se absoarbe complet. Acesta poate fi utilizat zilnic inainte, dar si dupa manichiura si pedichiura.
Bucura-te in fiecare zi de unghii sanatoase si hidratate!
Feminohelp Unghii â€" Sanatatea inseamna frumusete!