Italianul Gianluca Mech a fost prezent recent la Bucuresti, pentru a-si promova produsele de slabit si Dieta Tisanoreica 2. Acesta s-a intalnit cu Patrizia Paglieri, la Farmacia Coltea. Patrizia ne-a marturisit ca a ajuns la greutatea de 59 de kilograme dupa 20 de zile de tratament cu produsele lui Gianluca Mech. Organismul fiind plin de toxine, nu poti slabi pana nu le elimini. Asa ca am tinut un regim cu produsele lui Gianluca, timp de 20 de zile. Am luat extract Decottopia Slim-Kombu Uomo, ne-a spus Patrizia Paglieri.

Protocolul Gianluca Mech

Este un program hipoglugidic, scazut in calorii, cu aport normal de proteine, pentrui pierderea kilogramelor in plus, bazat pe activarea unui proces metabolic denumit cetoza.

Obiectul principal de activitate al lui Gianluca Mech

Gianluca Mech este specializat in suplimente pe baza de plante si programe de dieta. Metoda Gianluca Mech difera de un program clasic de dieta ketogenica, deoarece utilizeaza suplimentele alimentare din plante Decottopia. Din acest motiv, Dieta Gianluca Mech este denumita Dieta Fitoketogenica Mediteraneeana (KEME - PHY).

Pentru a pierde din greutate

Daca doriti sa pierdeti din greutate, puteti alege fie sa incepeti cu setul de produse Gianluca Mech, fie sa solicitati consultanta pentru dieta.
Cumparand seturile saptamanale si convenabile de produse Gianluca Mech. Puteti incercca si kiturile si alegeti dintre cele trei configuratii diferite pentru a pierde din greutate.

Solicitati o intalnire cu un consultant in dieta si contactati un expert italian pentru a-i cere parerea inainte de a incepe dieta ideala.

Durata programului de dieta

Durata programului de dieta Gianluca Mech variaza de la minim 20 de zile (programul de baza) pana la maxim 42 de zile (programul soc). Alegerea duratei programului depinde de necesitatile clientului si de cate kilograme doreste sa piarda.
Metoda implica 3 faze:

Faza de depurare
In aceasta faza are loc o curatare si detoxifiere hepatica si limfatica pentru a imbunatati si a facilita inceperea cetozei in timpul fazei intenstive.

Faza intensiva
Prima faza a programului de dieta Gianluca Mech urmareste eliminarea totala a zaharurilor simple si complexe si a alcoolului. In aceasta faza, de obicei, sunt consumate 4 portii de dieta Gianluca Mech (I.D.P.), impreuna cu legume, un al doilea fel de mancare pe baza de proteine si se administreaza produsele Decottopia.

Faza de stabilizare
Aceasta este a doua faza a programului de dieta Gianluca Mech si are drept scop reintroducerea carbohidratilor cu indice glicemic scazut (paste, orez si cereale nerafinate) in dieta. In aceasta faza, care are o durata identica cu Faza Intensiva, portiunile de dieta Gianluca Mech (I.D.P.) sunt reduse la 2 pe zi si trebuie administrate produsele functionale Decottopirice.

Originea Decottopia

Originea Decottopia isi are inceputurile in anii 1500. Tehnica, reelaborata si perfectionata de familia Balestra, este considerata si astazi un procedeu al familiei Mech al carei mostenitor, Gianluca Mech, continua sa il transmita din generatie in generatie.
Decottopia este o metoda de prelucrare si transformare a plantelor medicinale intr-un preparat lichid cu traditie seculara. Decottopiricele sunt produse cu clare valente de tip salutar, nu fac parte din categoria produselor medicinale (create in scopuri precise terapeutice) si au ca obiectiv imbunatatirea conditiei nutritionale si optimizarea conditiilor de bunastare generala.
Numele Decottopia deriva din cuvantul grecesc ce inseamna terapia celor zece plante.
Gama Decottopia contine o serie de extracte din diferite plante care sunt in totalitate fara alcool, fara zahar si fara conservanti.