Odata cu inceperea verii, Divertiland Water Park da startul unei serii de evenimente menite sa le ofere copiilor cateva ore in plus de educatie practica si creativa in cel mai mare parc acvatic din Romania.
Divertiland Summer Camp cheama toti copii cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani sa participe timp de o zi la distractie in aer liber si la ateliere creative gandite special pentru pasiunile lor. Este vorba despre un concept nou de distractie si educatie non formala, in care singurele limite sunt cele impuse de imaginatia tinerilor participanti.
In pretul pachetelor sunt incluse: accesul in parcul acvatic si la atractiile acestuia alaturi de masa de pranz, la alegere, dintr-un meniu foarte bogat. Pachetele se pot completa, optional, cu transportul tur-retur de la scoala de provenienta.
Atelierele creative dureaza aproximativ 90 min (cu pauza), fiind construite tematic de catre monitori calificati. Astfel, cei mici pot alege intre 3 ateliere distractive, unde vor fi fascinati de lucrurile noi pe care le vor invata:

1. Astronomia si fizica pot fi distractive
Astro Kids Club este gandit ca un atelier de Fun Science si astronomie distractiva, in care copiii au sansa de a descoperi secretele Cosmosului, de a face experimente amuzante si de a realiza un colaj in care vor ilustra cele invatate in cadrul atelierelor.
2. Improvizam prin teatru
Fun Party propune mai multe ateliere dedicate artelor spectacolului: de la Face painting si modelare de baloane, la cursuri de dictie si improvizatie sau la jocuri de rol. Copiii vor invata despre teatru si arta improvizatiei, punand in practica tehnici de dictie, improvizatie si de creare de personaje de teatru, confectionare marionete si papusi.

3.Arta la degetul mic
Little Artist este un workshop de tip art&craft, dedicat artelor plastice: pictura, modelaj, picto-poveste. Copiii vor invata teorii de baza despre desen si culoare, pe care le vor aplica in exercitii variate, de la desene la lucrari pictate si la povesti pe seama acestora pana la lucrarea unor forme si figuri din lut sau plastilina, dar si din margele.
Dupa cursuri, distractia in piscine si pe tobogane este singura regula impusa. Apoi copiii pot explora in voie atractiile destinate lor, precum Splash Attack, cunoscuta si drept Fortareata Ploii - un curs cu obstacole racoritoare, care completeaza aventura din parcul acvatic cu si mai multa distractie!
Clasat in top 5 parcuri acvatice din Europa, Divertiland Water Park a reinventat total conceptul de divertisment in aer liber, oferind bucurestenilor (si nu numai) ocazia de a experimenta distractia de pe litoral chiar la ei in oras. Dotarile de nivel international includ 22 tobogane, piscina cu valuri, singurul Lazy River din tara, plaja cu nisip, piscina olimpica si 9 restaurante.
Zeci de instructori profesionisti asigura lectii de surf, spinning, zumba, aqua aerobic, volei, inot si chiar padboll. La Divertiland, aflat la iesirea din cartierul Militari, se poate ajunge atat cu autoturismul personal, cat si cu mijloacele de transport in comun, dar mai ales, cu microbuzele gratuite, puse la dispozitie de catre Divertiland.
De asemenea, se poate ajunge si cu trenul care opreste chiar in statia Divertiland. Este deschis de luni pana duminica, intre orele 10:00 si 20:00.