ICE - Agentia Bucuresti va organiza cea de-a doua editie a evenimentului Italian Beauty & Care Day ce se va desfasura la Hotel Marshal Garden din Bucuresti (Sala Panoramic 1) joi 15 iunie 2017, incepand cu orele 10.30.
Vor expune 12 firme italiene printre care se regasesc producatori de cosmetice profesionale si de larg consum, producatori de dermatocosmetice, dispozitive medicale si produse de igiena personala.
Evenimentul are ca scop promovarea acestui sector de excelenta italian si consolidarea relatiilor comerciale dintre Romania si Italia in acest domeniu.
Italia are un rol cheie in industria cosmetica internationala, activitatile de cercetare si inovare continua fac ca produsele made in Italy sa fie cunoscute si exportate in intreaga lume.
Evenimentul se adreseaza operatorilor specializati (importatori si distribuitori de cosmetice profesionale si de larg consum, dermatocosmetice, produse de ingrijire personala, reprezentanti ai lanturilor farmaceutice, buyers din retail, saloane de infrumusetare etc.), precum si jurnalistilor din presa specializata si generala.