Anton Bancila, tehnolog maistru in arta culinara la Nordic Import Export SRL, si Nicolae Ghetu, tehnolog bucatar cofetar pe HoReCa, au participat recent la Italian Wine & Food Day ce s-a desfasurat la Hotel Marshal Garden.
Printre produsele pe care le-au adus la acest stand s-au numarat: orezul Arborio (din el se face risotto), ulei de masline Il Grezzo, ton de la Rio Mare, ciuperci Prontofresco, masline negre Iposea, masline verzi Iposea, otet din struguri Ponti, prosciutto, mozzzarela.
Avem 4.000 de produse. Cele mai cautate sunt: pestele, carnea, uleiul de masline nefiltrat. Avem toate fructele de mare posibile, cu arome. Firma noastra este din 1991 si aduce cele mai bune materii prime. Venim in ajutorul clientilor nostri. Pe partea de fructe, avem piureuri congelate si fructe congelate, iar fiecare isi pastreaza aroma, ne-a spus Anton Bancila de la Nordic Import Export SRL.