Berbec (21 martie - 20 aprilie): Va ramane in asteptarea unor rezolvari, e o luna de asteptare, asteptarile lui nu vor fi inselate. Este o luna de asteptare. Sa primeasca vesti important, sa fie pregatit.

Taur (21 aprilie - 20 mai): Trebuie sa-si puna la punct toate nebuloasele, trebuie sa-si faca un bilant intim. Trebuie sa-si faca un proces de contiinta pentru ca Dumnezeu ii va oferi rezolvare la tot acest mister care il inconjoara. Va lua cele mai importante decizii.

Gemeni (21 mai - 21 iunie): Trebuie sa schimbe modul de actionare. Trebuie sa abordeze total diferit problemele care ii afecteaza.

Rac (22 iunie - 22 iulie): Vine un noian de schimbari, informatii utile care ii pot marca viata. Sunt foarte multe lucruri. Racii sa se pregateasca pentru ca sunt foarte sensibili.

Leu (23 iulie - 22 august: Are o luna de renastere pe toate planurile. Revigorare in toate planurile. Este cel mai fericit.

Fecioara (23 august - 22 septembrie): Soarta ii ofera o luna de vis. Inca nu a terminat schimbarea din luna aprilie, inca este in cautari.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie): Are cea mai favorizata luna. Se fie fericite si pe langa ele sunt fericite si cei din jur.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Tebuie sa se relaxeze, sa scape de gandurile negre. Au o luna in care trebuie sa se detaseze, sa scape de ipohondrie. Sunt numai inchipuiri care vin pentru a-i destabiliza.

Sagetator (22 noiembrie - 20 decembrie): Le da Dumnezeu o dragoste noua, firbinte, ceva pasional.

Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie): Trebuie sa-si stabileasca relatiile si la munca, si in familie. Este o luna decisiva pentru ei. Cei necasatoriti trebuie sa stie sa puncteze. Actionati cu incredere.

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie): Afla rezolvarea tuturor problemelor. In luna mai reuseste sa afle raspunsurile. Cutia Pandorei ofera si lucruri bune.

Pesti (19 februarie - 20 martie): Sunt iubiti, rasfatati, cu cadouri, bani, excursii, calatorii. Au o luna in care sun adulati. Apar beneficii financiare si materiale.


Sursa: Previziunile au fost facute in emisiunea Adevaruri ascunse de la Antena 3.