efemeride.ro informeaza: Moartea sub diferite forme! Top decese ciudate
Moartea este un subiect tabu in zilele noastre. Ce este moartea? Moartea nu este numai sfarsitul traiului pe pamant. Nu este numai incheierea tuturor lucrurilor si nici pierderea omului in nimic. Moartea nu este nici un inceput al unei vieti noi, necunoscute. Daca moartea ar fi doar sfarsitul vietii acesteia biologice, atat de scurte, de pe pamant, atunci de ce frica de ea? Nu! Moartea este mai mult decat sfarsitul unei vieti scurte si pline de truda. Moartea poate sa prinda orice forma si chiar daca nu este sub forma sugestiva a doamnei cu coasa, ea poate sa se arate in orice situatie si sub orice forma. Din acest motiv, am ales sa va prezentam un top al celor mai ciudate morti.

1. Mort de oboseala!

O femeie din Chardon, Ohio, a recunoscut ca si-a obosit sotul pana cand acesta a decedat. Christine Newton, in varsta de 41 de ani, si-a fortat sotul sa inoate in piscina casei lor pana cand acesta a obosit atat de tare incat a suferit un atac de cord.

2. Mort de bucurie!

Potrivit presei internationale, un barbat din Connecticut, in varsta de 79 de ani, a suferit un atac de cord fatal la scurt timp dupa ce a jucat la loterie. La cateva saptamani de la nefericitul incident, sotia acestuia a descoperit ca biletul este castigator si valoreaza 10 milioane de dolari.

3. Mort in cazanul de ciocolata

Personal, cred ca acest tip de moarte poate fi considerat cel mai ciudat. Un american in varsta de 29 de ani a murit fiert in ciocolata, dupa ce a cazut, din neatentie, intr-un cazan cu ciocolata topita, la o uzina de procesare din New Jersey, unde acesta lucra. Din cauza temperaturii de peste 50 de grade la care se facea prelucrarea, barbatul nu a avut nicio sansa de supravietuire.

4. A murit de foame!

O fetita in varsta de 8 ani a murit de foame dupa ce nu a mancat nimic timp de 2 saptamani pentru ca era ingrozita de vizita la un medic stomatolog. Din cauza fricii de dentist, Sophie Waller nu a deschis gura nici macar pentru a manca.

5. Moarte iese din telefonul mobil

Un barbat din China a murit dupa ce telefonul sau mobil a explodat, sectionandu-i o artera principala in zona gatului. Accidentul s-a produs dupa ce barbatul a schimbat bateria telefonului.

sursa: efemeride.ro