BERBEC 21.03-20.04: STUDII SOLIDE. Saturn este acum in casa IX si aduce o perioada de asezare, de stabilizare a conceptiilor dv. despre viata, s-ar putea spune ca abia in aceasta perioada, cat timp Saturn trece prin casa IX, descoperiti unde va aflati in aceasta lume, vi se releva directia spre care mergeti si in sfarsit va opriti asupra unei singure filosofii de viata, pe care o acceptati definitiv. Acum va clarificati conceptiile filosofice, religioase, morale, spirituale, acum alegeti, odata pentru totdeauna, in ce credeti, ce respectati, ce militati cu tarie.

TAUR 21.04-21.05: MAI MULTA PRUDENTA IN FINANTE SI ATENTIE LA RISCURI. Saturn este acum in casa VIII si aduce o perioada in care viata dv. se desfasoara dupa niste reguli foarte stricte, de aceea v-ati putea simti la un moment dat prins intr-o capcana. Puteti intampina unele greutati in afaceri, in adunarea unui capital sau in dobandirea unei mosteniri. Mari riscuri de accidente sau probleme cu legea, cu risc de sanctiuni, amenzi, pedepse legale. Resimtiti o anxietate ciudata vis-a-vis de niste pericole vazute sau nevazute din jurul dv., de aceea deveniti extrem de prudent in actiunile riscante. Planul sexual nu este avantajat, performantele scad, pentru ca lipseste pasiunea erotica.

GEMENI 22.05-21.06: MAI MULTA MATURITATE IN CASNICIE SI PARTENERIATE. Saturn este acum in casa VII si aduce o perioada de stabilizare in cuplu, fiind supus unor teste de incercare. Vi se verifica rezistenta si capacitatea de a duce mai departe, responsabil si matur, cuplul din care faceti parte. Pentru altii, este momentul linistirii apelor dupa perioade de criza. Nu va fi usoara revenirea la normal, tocmai de aceea eforturile de redresare a situatiei vor fi majore. Desi mai rece ca de obicei, viata de cuplu pare mai stabila, mai asezata, pe teren sigur. Sunteti dispus sa va asumati responsabilitati in cuplu si sa va canalizati energia asupra partenerului, cu deplina maturitate.

RAC 22.06-21.07: MAI MULTA SERIOZITATE LA LOCUL DE MUNCA. Saturn este acum in casa VI si descrie o perioada stabila in plan profesional, aveti un loc mult mai bine definit la serviciu. Preluati sarcini si responsabilitati noi, pe care le duceti la indeplinire cu seriozitate. Nu este inca momentul unei promovari, pentru ca stati mai mult la ordinele superiorilor. Ierarhia din care faceti parte se solidifica, dar pot aparea modificari la varf: noi directori, patroni, presedinti etc. Va acceptati rolul de subordonat fara sa va opuneti acestui lucru si luati pe umerii dv. sarcinile ce va revin. Sunteti mult mai presat de timp si de regulamente, aveti multe proiecte de lunga durata, muncind mult.

LEU 22.07-22.08: MAI MULTA CONSISTENTA IN IUBIRE. Saturn este acum in casa V si descrie o perioada de stabilizare a planului sentimental. Priviti mult mai serios relatiile sentimentale in care va implicati acum si nu mai doriti simple aventuri sau idile romantice. Sansele de a lega o relatie stabila si definitiva cresc simtitor acum, tocmai pentru ca va demonstrati intentiile serioase de a va canaliza energiile spre o singura relatie, care ar putea duce la intemeierea unei familii.

FECIOARA 23.08-22.09: MAI MULTA SERIOZITATE IN RELATIILE DE FAMILIE. Saturn este acum in casa IV si aduce stabilitate in plan familial. Este o perioada de siguranta in tot ce priveste domiciliul: cumparare de apartament propriu, constructie de case, achizitionare de terenuri, chiar daca ar putea exista si piedici si intarzieri legate de acestea. Dati dovada de o mai buna disciplina si mult spirit practic in treaba din casa, in relatie cu familia, domiciliul.

BALANTA 23.09-22.10: STUDII SI CALATORII UTILE. Saturn este acum in casa III si aduce stabilitate in plan relational. Desi multe din relatiile intretinute in aceste luni vor fi dificile, greoaie, frustrante, cu evolutie lenta, cerandu-va mult efort si rabdare pentru a le face fata, totusi cunostintele pe care le faceti in aceasta perioada pot fi trainice si de folos in viitor. Este o perioada de siguranta in calatorii, chiar daca ar putea exista piedici si intarzieri legate de drumuri, deplasari, transporturi, dar veti fi mai sigur la volan sau in alte mijloace de transport.


SCORPION 23.10-21.11: MAI MULTA CUMPATARE SI ECONOMIE IN CHESTIUNI FINANCIARE. Saturn este acum in casa II si indica o perioada lunga in care planul financiar - desi stabil - nu este cel mai avantajat plan al vietii dv., dar cu siguranta investitiile pe care le faceti cat timp Saturn trece prin acest sector (cumparaturile, afacerile si achizitiile facute) aduc mai multa securitate vietii. Poate va cumparati ceva important: o casa, un teren, o masina sau un alt obiect masiv, care nu se cumpara des in viata unui om.

SAGETATOR 22.11-21.12: MAI MULTA MATURITATE SI RESPONSABILITATE. Saturn este acum in casa I si indica o perioada importanta din viata dv. de care aveti parte doar o data la 28 de ani. Se poate spune ca acum faceti cunostinta cu noua dv. identitate: mai matura, mai serioasa, mai asezata, trecand cu bine de marile incercari ale primilor ani de viata. Acum drumul dv. capata stabilitate, temelie, securitate, fara a mai avea parte de schimbari sau cutremure frecvente.

CAPRICORN 22.12-19.01: SENTIMENT DE ASTEPTARE SI IZOLARE. Saturn este acum in casa XII si aduce o perioada dificila din viata dv., una plina de probe de incercare si adevarate curse de rezistenta in care trebuie sa va dovediti maturitatea. Trebuie sa demonstrati ca ati invatat ceva din viata, deci puteti numi acesti doi ani examenul dv. de capacitate. Rabdarea dv. va fi pusa la incercare, nervii vor fi tensionati, stresul major, de aceea nu trebuie sa va asteptati la rezultate imediate si facile, ci sa intelegeti ca tot ceea ce se construieste - sau reconstruieste - in acesti ani necesita eforturi mai mari decat in anii anteriori.

VARSATOR 20.01-18.02: PLANURI CLADITE LENT SI PRIETENII FOLOSITOARE. Saturn este acum in casa XI si ajuta la indeplinirea viselor dv. Desi Saturn aduce de obicei piedici si probe de incercare in sectoarele pe care le influenteaza, tot el este cel care aduce stabilitate, aici fiind vorba de planul social si proiectele dv. cele mai importante. Saturn va va ajuta sa puneti in practica acele planuri pe care tot le-ati amanat pana acum, va da seriozitatea si tenacitatea de a le vedea realizate, concretizate, in perioada specificata oferindu-va ambitia necesara de a reusi. Poate aduce si multe intarzieri, amanari, esecuri, dar numai cu scopul de a va obliga sa va mentineti vointa pana la capatul acestui drum, demonstrand ca proiectele dv. sunt fundamentate si viabile, iar dv. ati atins maturitatea de a le realiza.

PESTI 19.02-20.03: MAI MULTA ORGANIZARE SI RABDARE IN CARIERA. Saturn in casa X si aduce o etapa de cativa ani in care se pune la punct planul profesional si social. Tot ce este fragil in aceste planuri va fi daramat pentru a reconstrui totul pe baze mai solide, ca atare, daca relatiile cu lumea erau subrede sau nefavorabile, este foarte posibil ca trecerea lui Saturn prin aceasta casa sa le rupa sau sa le reformuleze.

Sursa: Revista TEO