BERBEC 21.03-20.04: Deciziile pe care le veti lua in aceste zile sunt cele care vor contribui la schimbarea statusului financiar si al abordarii afacerilor dumneavoastra. Nu ar fi rau sa va evaluati convingerile pe care le aveti despre bani si sa vedeti daca nu puteti renunta la unele dintre ele, fara a va limita prea mult.

TAUR 21.04-21.05: Este posibil sa va evaluati atent relatia de cuplu. A sosit momentul sa va intrebati in ce masura oamenii din viata dumneavoastra va pot ajuta. Va luati inima in dinti si va descotorositi de tot ce va trage in jos. Invatati sa va revalorificati ceea ce detineti. Spuneti ce aveti de spus, cereti-va drepturile, dar evitati conflictele!

GEMENI 22.05-21.06: Tot ceea ce aveti acum de facut este sa va detasati complet de orice aspect al vietii proprii pe care nu il intelegeti sau nu stiti cum sa-l gestionati. Pur si simplu, aveti incredere in propriile forte, dar si in cele divine. In rest, o saptamana destul de agitata, cu tot felul de evenimente.

RAC 22.06-21.07: Puteti avea parte de impliniri prin intermediul prietenilor, dar este posibil si sa schimbati un pic foaia cu unii dintre ei. Mai ales daca este vorba despre proiecte, acum este necesara o evaluare a rezultatelor si a atitudinii fiecaruia. Fiti vigilenti joi si vineri, deoarece sunt doua zile pline si foarte agitate.

LEU 22.07-22.08: Saptamana aceasta atentia se muta spre cariera, prestigiu, putere si autoritate. Va sunt recunoscute niste merite si puteti beneficia de roadele muncii. Exista si multa forfota in sfera relatiilor sociale. Comunicati mult si parca toata lumea vrea cate ceva de la dumneavoastra. E multa oboseala, asadar este bine sa stiti sa va alegeti interlocutorii.

FECIOARA 23.08-22.09: Va preocupa viitorul si drumul pe care veti dori sa mergeti de acum incolo, astfel incat sa stiti ca veti avea siguranta, beneficiile si stabilitatea pe care le doriti. Este un moment prielnic sa adaugati ceva la experienta, cunostintele si propria intelegere despre viata.

BALANTA 23.09-22.10: Preocuparea dumneavoastra se muta in aceste zile spre propria stabilitate. Va este teama sa nu fiti pacaliti. Cert este ca acum aveti ocazia sa rezolvati o situatie presanta si chiar sa luati masuri pentru a evita orice eventuala insecuritate pe viitor.

SCORPION 23.10-21.11: Incepe evaluarea unei relatii importante pentru dumneavoastra. Poate fi vorba despre o relatie de cuplu sau doar o colaborare. In orice caz, este momentul incheierii unei etape si inceperii alteia. Se pare ca este vremea sa fiti mai atenti cu imaginea pe care o proiectati in afara si sa va impacati cu situatia actuala.

SAGETATOR 22.11-21.12: Este o saptamana a corectiilor aduse stilului de viata, a celui alimentar, dar si a programului de lucru. Probabil ca primiti tot felul de semne de alarma care va fac sa constientizati ca este momentul sa aveti mai multa grija de dumneavoastra.

CAPRICORN 22.12-19.01: Atmosfera in care traiti in aceste zile este una plina de iubire si romantism. Ceva sau, mai bine spus, cineva va aprinde flacara interioara si va starneste pasiunea. Spre sfarsitul saptamanii, insa, cautati pe cineva pe umarul caruia puteti sa va mai lasati din griji. Cu siguranta il gasiti!

VARSATOR 20.01-18.02: Cautati mai multa siguranta financiara si doar inspiratia si creativitatea vor fi cele care va ajuta. Prosperitatea se va simti insa in scurt timp. Nu e ceva imediat. Parteneriatele si relatiile cu cei din jur sunt in atentia dumneavoastra si este posibil sa participati la niste discutii importante, de pe urma carora sa beneficiati de castiguri substantiale.

PESTI 19.02-20.03: Urmeaza ca in aceste zile sa rezolvati proiecte lasate sa astepte cam de multa vreme. Aveti sentimentul ca lucrurile incep sa se miste si chiar asa este. Profitati de oportunitatile care vi se ivesc si luati decizii in functie de acestea. Succes!