www.libertatea.ro informeaza: Lizzie Allen, o femeie in varsta de 32 de ani, a trecut dintr-un cosmar in altul. Dupa ce a pierdut nu mai putin de 16 sarcini, a nascut o fetita de toata frumusetea. Soarta, insa, i-a mai dat o palma: Fleur-Rose Allen a murit, in aprilie, la doar o zi dupa ce a facut primii pasi. Avea 15 luni si fusese nascuta prematur. In acea zi blestemata insa, fetita s-a trezit plangand. Avea temperatura si imediat mama ei si-a dat seama ca s-a intamplat ceva. Dupa sase ore, mama a dus copila la spital.
Fleur-Rose era plina de viata. Era sanatoasa. In ziua tragediei, se juca si radea ca orice copil. Am dus-o la spital cu febra mare, avea 39. Lesinase. In ambulanta, pret de cateva clipe, si-a revenit si chiar s-a jucat putin. Am ajuns la spital si medicii i-au facut o radiografie. Nu se vedea nimic pe film, dar fetita noastra nu manca. Cu toate astea, parea ca-si revine. Cand statea pe gennchii tatalui ei, radea, a povestit mama copilei, pentru un ziar local.
La un moment dat, parintii i-au dat sa manance o lingurita de cartofi piure. Cand fetita si-a intors capul, acestia au observat o umflatura pe gat. Au chemat o asistenta medicala, dar, dupa cateva minute, roseata i-a disparut. Intr-un final, medicii i-au facut analize si au trecut-o pe antibiotice. Avea meningita.
Ne-am speriat! Fleur-Rose a inceput sa se stinga sub ochii nostri. A ajuns la Terapie Intensiva, dar, dupa ce a intrat in stop cardiac de patru ori, roseata a revenit si i-a cuprins tot corpul, a completat mama acesteia.
Seara, medicii au spus familiei ca nu mai puteau face nimic pentru fetita. Intr-un final, au declarat decesul.