Seductia este intotdeauna acea dorinta extraordinara de a patrunde in fantasmele unei persoane. Fiecare are ceva de spus privitor la acest subiect: nu exista legi, reguli, nimic scris. Aerul, privirea spun totul. Cand lucrez, privesc lumea ca un barbat, nu ca un designer. Vreau sa seduc si ii dau mijloacele prin care sa seduca. Seductia inseamna putere. Hainele sunt o expresie a libertatii corpului. Inainte, totul se ascundea. Acum se vede mai bine imperfectiunea umana. Deoarece perfectiunea nu inseamna, neaparat, seductie. Seductia este descoperirea detaliilor interioare" - Emanuel Ungaro.
Florentina Opris, adepta unui stil de viata sanatos, si Anca Daniela Raiciu, de la Hofigal, sunt de acord cu Emanuel Ungaro, ca seductia inseamna descoperirea detaliilor interioare si pe 28 octombrie, la Puro & Bio organizeaza un nou eveniment.
Florentina Opris - Ambasadorul unui stil de viata sanatos in Romania si invitatii sai, in cadrul #devinoperfecta, la Puro&Bio (str. Ion Campineanu, nr. 20), cei prezenti vor avea ocazia sa incerce cele mai interesante sortimente de ceai si patiserie BIO, sa dezbata acest subiect si sa inteleaga mai bine arta seductiei si tot ceea ce inseamna si implica ea - trup si suflet.