BERBEC - Nativii in zodia Berbec au o saptamana in care li se dezvaluie foarte multe adevaruri tentante, marcante care pot sa le aduca lucruri interesante care sa le marcheze viata. Cine stie, insa, ce ati facut si puteti plati!

TAUR - Mai ales pentru femeile din aceasta zodie care isi doresc sa-si mareasca familia: au o sapamana de fertilitate si belsug. Actionati! Lucrurile frumaose se vor implini.

GEMENI - Indiferent ce au facut sau cum actioneaza, nativii in zodia Gemeni sunt urmariti de un succes major. Norocul e cu voi!

RAC - Zodia Rac are o saptamana de mesaje, telefoane, mailuri. Sa fie pregatiti cu urechile in toate directiile la ceea ce li se ofera. Mesajele stiti sa le prelucrati si sunteti in castig de cauza.

LEU - Nativii in zodia Leu au mai gresit, iar saptamana aceasta, ca a venit in contact cu oameni dubiosi, ii atentioneaza ca e o saptamana in care sunt protejati de Divinitate.

FECIOARA - Zodia Fecioara s-a cam distrat saptamana trecuta, iar acele Fecioare care nu au reusit sa-si consolideze pozitia in familie si la serviciu au o saptamana in care pot actiona benefic.

BALANTA - Saptamana aceasta se arata simbolul dragostei. Aveti grija ca e saptamana indragostelilor. Inca mergem pe cai mari. Folositi-va atuurile cu incredere!

SCORPION - Scorpionul sa ramana in asteptarea unor schimbari marcante. Sa fie pregatiti si sa nu mai tergiverseze acele hotarari pe care trebuia sa le ia.

SAGETATOR - Aceasta zodie incepe sa fie beneficiarul lucrurilor bune, al cadourilor. Cineva care se gandeste la voi va va oferi un cadou minunat si sa-i multumiti.

CAPRICORN - Capricornnii, care inca sunt truditorii si au avut o perioada bunicica, primesc un sfat sa se linisteasca, sa se mai relaxeze un pic si sa nu-si mai faca atatea griji cu privire la apropiati. Deocamdata e un fel de cacealma, ocupati-va mai mult de voi.

VARSATOR - A actionat gresit, iar sapamana aceasta e intr-o situatie de o pojghita de gheata subtire si trebuie sa fie foarte prudenti si in manifestari si in actiuni.

PESTI - Sunt la mana puterii ceresti, iar toate secretele lor vor fi sub mana ocrotiroului. Le dorim sa creada in Dumnezeu si sa ne alature si pe noi ceilalti.

Sursa: Huff.ro
(Previziunile au fost facute in cadrul emisiunii Adevaruri ascunse de la Antena 3)