Presedintele PSD Calarasi, Dan Eugen Cristodor, a incetat din viata intr-o clinica privata din Brasov. Trupul neinsufletit a fost depus la Biserica Sf. Constantin si Elena (Volna) din Calarasi.
In urma cu trei ani medicul stomatolog Dan Eugen Cristodor era ales presedintele Organizatiei Municipale a PSD Calarasi, in locul lui Stefan Ion.
Liderii PSD de la centru vorbeau despre despre o eventuala candidatura a lui Cristodor la functia de primar al Calarasiului, la alegerile din 2016.
In varsta de 42 de ani, Cristodor a fost ales consilier local in 2012. Din 2001 are cabinet particular de stomatologie, iar in spital a activat timp de 3 ani, in perioada 1998 - 2001. Este absolvent al Facultatii de Stomatologie Apollonia Iasi si are un masterat in protetica dentara.
Catalin Cojo, un tanar fotoreporter de la Realitatea din Calarasi, vadit marcat de disparitia acestuia, ne-a spus: Pe Bebe Cristodor l-am intalnit in prima faza prin luna martie a acestui an, l-am contactat pentru un material si o urare din partea acestuia cu oacazia zilei de 8 martie. Apoi, la diferite evenimente care s-au desfasurat la Calarasi.
Pana sa se agraveze starea de sanatate a acestuia, il intalneam in sedintele Consiliului Local. E trist sa afli ca un suflet asa de tanar s-a dus. Dumnezeu sa-l aiba in paza, condoleante familiei si celor apropiati acestuia.