Vineri, 9 Septembrie, incepand cu ora 17.00, va puteti intalni cu Raluca Zenga, Mamica ZEN, care abia asteapta sa va primeasca cu o carte buna si un autograf la Bebe Tei -Sun Plaza, in cel mai mare magazin specializat in comercializarea produselor pentru viitorii parinti, bebelusi, copii, care contine o gama larga de lapte, mancare, mobilier, jucarii, carucioare, scaune auto si tot ce ar avea nevoie parintii pentru copiii lor. Niciun parinte nu rateaza BEBE TEI! Va asteptam vineri sa descoperiti Manualul Mamicii ZEN by Raluca Zenga!
Raluca Zenga este o adevarata mamica ZEN. Are doi copii si arata impecabil! Si pentru ca si-a dorit sa impartaseasca experienta ei cu proaspetele mamici care au nevoie de sfaturi si de incurajari, a pus pe hartie gandurile din perioada sarcinii si dupa aceasta si astfel a luat fiinta Manualul mamicii ZEN. O carte din care cu siguranta vor avea de invatat viitoarele mamici.
Manualul mamicii ZEN este cartea pe care mi-as fi dorit sa o am pe noptiera (alaturi de un ceai de fenicul pentru alaptat ;-)) atunci cand eram doar o mamica incepatoare, si as fi avut nevoie de o incurajare, un sfat si un zambet! Aceasta este cartea care va poate tine companie in noptile albe, intr-un moment in care ne consoleaza gandul ca nu suntem singurele mame pe lume cu un bebe sensibil, cu colici, sau pur si simplu potrivnic somnului; ca nu vom avea vesnic in brate un sugar plangacios, si ca timpul va trece prea repede, lasandu-ne doar cu nostalgia acelor clipe. Mama ZEN nu este mama perfecta, ci mama pur si simplu umana, cu lumini si umbre, zile mai bune si zile de dat uitarii, cu caderi si rataciri, din care revine insa mai inteleapta si mai impacata cu mersul lucrurilor, o prezenta mai calda si mai echilibrata pentru copiii sai.
Sunt nespus de bucuroasa ca trairile mele de parinte au prins voce in "Manualul mamicii ZEN", ca pot impartasi viitoarelor si actualelor mame din experienta mea: dieta pentru conceptia unui bebe cu o imunitate de fier, alimentatia pentru o sarcina usoara si fara greturi, pregatirea fizica si emotionala pentru nastere, si-apoi toate etapele de la venirea pe lume a bebelusului: primele saptamani de acomodare, infiriparea atasamentului, depresia post-natala, alaptarea, colicii, labirintul greu de descifrat al somnului, diversificarea alimentara si cate si mai cate. Veti citi despre temerile mele si cum le-am depasit, despre regasirea intimitatii de cuplu cu bebe in ecuatie...si de ce cred eu ca viata incepe cu-adevarat din momentul in care devii parinte! Vreau sa va asigur ca glasul meu din carte se adreseaza fiecarei mame ca unei prietene dragi, despre care stiu din propria-mi experienta ca trece printr-un moment de vulnerabilitate maxima, in care avem nevoie de multa intelegere si iubire! In final vom fi cu toate mamici ZEN, si cea mai buna versiune a noastra ca persoane: nimic nu ne transforma mai profund decat maternitatea! Lumea are nevoie de mai multa empatie, de mai multa iubire, si de mai mult sprijin reciproc pentru a fi un loc mai bun...si acest proces incepe chiar din fasa!, spune Raluca Zenga.