Peste 20 de solicitari de interventii pentru extragerea apei acumulate in subsolurile locuintelor sau in curtile bucurestenilor, ca urmare a ploii torentiale, au fost facute, luni seara (in intervalul orar 22:00 â€" 23:00), catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti.
Peste 20 de persoane au solicitat ajutorul ISU, dupa ploaia torentiala de luni seara, din Capitala. Cel putin 25 de locuinte au fost inundate, in noaptea de luni spre marti, in urma ploii torentiale din Capitala, iar mai multi copaci au cazut pe strazi. Cele mai amri probleme au fost semnalate in sectoarele 4 si 5 a declarat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, pentru News.ro.
Dupa ora 23:00, cele mai multe solicitari au fost facute pentru indepartarea copacilor cazuti pe carosabil sau pe autoturisme.
Probleme au mai fost semnalate si in zona Aparatorii Patriei, iar un stalp de pe Bulevardul 1 Mai a luat foc in urma unui scurtcircuit.
Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni seara o atenționare nowcasting Cod galben de furtuna pentru municipiul Bucuresti, valabila pana la ora 23.00.