Recent, s-a desfasurat conferinta Traieste Sanatos cu Simona, editia Mama si copilul". Intr-o atmosfera interbelica autentica redata de Aida Bistro, informatiile primite de la specialistii invitati: Cristina Vadanovici, reprezentant Biogenis, banca de celule stem; Dr. Mirela Grigoras, medic specialist obstetrica-ginecologie Sanador; Laura Mihale, Seful Departamentului de Audiologie si Manager de Formare in cadrul companiei si reprezentant Clarfon; Dr. Zorela Sgarbura, medic primar obstetrica-ginecologie, Doctor in Stiinte Medicale; Dr. Mihaela Leventer, medic primar dermatolog, Doctor in Stiinte Medicale, au fost utile pentru viitoarele mame.
Publicul prezent a aflat cat de importanta este recoltarea celulelor stem, dar si care sunt analizele si consultatiile necesare pentru a face perioada sarcinii mai usoara. Apoi s-a pus intrebarea: "Stii cat de bine auzi?", iar nutritia sanatoasa nu putea lipsi din lista temelor alese. In cele din urma, femeile insarcinate prezente in sala s-au informat cu privire la cele doua variante de nastere, raspunsurile venind din partea doamnei Dr. Zorela Sgarbura, medic primar obstetrica-ginecologie si au primit sfaturi pentru zilele toride de vara de la doamna Dr. Mihaela Leventer, medic primar dermatolog.
Ma bucur ca si de aceasta data am putut fi alaturi de publicul meu, care a descoperit secretele unei vieti sanatoase! Chiar daca zilele toride de vara par nesfarsite si gandul ne este la vacanta, gravidutele au raspuns afirmativ invitatiei mele. In public am avut o prezenta feminina venita din provincie special pentru conferinta mea. Sunt onorata ca si de aceasta data am avut invitati specialisti alaturi de care am putut crea o atmosfera mai racoroasa pentru viitoarele mame. Banca de celule stem Biogenis, Sanador, Clarfon, Magiunul de Topoloveni si Tedi au dat curs invitatiei de a schimba macar putin vietile tuturor celor prezenti cu un sfat avizat ori cu produse 100% naturale, a marturisit realizatoarea emisiunilor "Buna dimineata, Sanatate!" de la Antena 1 si Traieste sanatos cu Simona de la radio Itsy Bitsy.

Primul copil roman tratat cu celule stem din cordonul ombilical

Cristina Vadanovici, director de vanzari al Biogenis, a vorbit despre importanta recoltarii celulelor stem, dar si despre cazul primului copil roman tratat cu celule stem mezenchimale: Fetita s-a nascut in luna decembrie 2011, iar sapte luni si jumatate mai tarziu, a fost diagnosticata cu tetrapareza cerebrala infantila forma spastica distonica bilaterala, o boala cauzata de lipsa oxigenarii creierului pentru un interval de timp, la nastere. Anastasia este primul copil roman tratat cu celule stem mezenchimale din cordonul ombilical. Biogenis a participat la tratarea ei la Spitalul Universitar pentru Copii din Cracovia, Polonia.

Spiritul de echipa, corectitudinea, inovatia, imbunatatirea calitatii vietii - caracterizeaza echipa Sanador

Dr. Mirela Grigoras, medic specialist obstretica-ginecologie Sanador a povestit despre analizele si consultatiile necesare pentru a face perioada sarcinii mai usoara: Echipa Sanador isi doreste sa ridice standardele serviciilor medicale din Romania prin indeplinirea obiectivelor de performanta: calitate, promptitudine, incredere, flexibilitate, cel mai bun pret pentru cele mai bune servicii. Misiunea specialistilor Sanador este de a-si consacra activitatea realizarii unor schimbari calitative a serviciilor medicale. Valorile in care cred sunt: spiritul de echipa, corectitudinea, creativitatea, inovatia, flexibilitatea, imbunatatirea calitatii vietii.

Stii cat de bine auzi?

Avand ca activitate principala comercializarea dispozitivelor medicale din domeniul ORL, in special a aparatelor auditive, a implantului cohlear si a accesoriilor aferente, Clarfon SA activeaza pe piata din Romania incepand cu anul 2003. Cu o retea de peste 30 de cabinete la nivel national, iar in portofoliu se regasesc produse de ultima generatie, obiectivul principal fiind reabilitarea auditiva la copii si adulti. Incepand cu anul 2013 Clarfon s-a implicat activ in campanii sociale de constientizare a importantei auzului, prin testarea gratuita a auzului tuturor categoriilor de varsta.

Nutritie sanatoasa si tedicioasa

Tedi este expertul in fructe si legume si le aduce copiilor sortimente variate de suc obtinut din morcov si mix de fructe, dar si sortimente de mousse 100%, un produs pasteurizat, bogat in vitamine si nutrienti, potrivit pentru a suplimenta cu vitamine alimentatia zilnica. Daca pana acum eram obisnuiti sa ne gandim doar la suc ori de cate ori auzeam de brandul Tedi, de anul trecut, odata cu lansarea noilor produse din gama biscuiti Tedi cu cereale, cei petit beurre, piscoturi Tedi, Strudelino, Tedi a devenit expert si in gustari tedicioase.

Magiunul de Topoloveni 100% BIO

Magiunul de Topoloveni se afla printre putinii producatori din industria alimentara, care proceseaza numai alimente functionale: fara zahar adaugat, fara gluten, fara chimicale.