Dupa moartea fostei jurnaliste Oana Dicu pe DN1, in urma unui tragic accident, prietenii sai se arata revoltati de modul in care a plecat dintre noi, mulți dintre ei ridicand problema comportamentului inconstient in trafic. Totodata, altii arunca vina disparitiei pe Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
Tanara a murit fara nicio vina, langa fetita ei, dupa ce un sofer teribilist care circula cu viteza excesiva a pierdut controlul masinii si a intrat pe contrasens, in plin, in masina condusa de Oana Dicu. Scaunul auto special pentru copil a salvat viata fetitei acesteia. Pentru fosta jurnalista sfarsitul a fost insa de o brutalitate infioratoare. A murit strivita in autoturismul facut zob. Nici dupa mai bine de trei sferturi de ora de la accident, cat a stat acolo reporterul EVZ, echipajul de la descarcerare nu reusise sa o scoata din epava masinii Ford.
Disparitia fostei jurnaliste a adus multa durere. Cei care au iubit-o isi arata cu degetul spre oamenii care nu respecta regulile de circulatie in trafic. O prietena scrie ca Oana a murit din cauza unui derbedeu si afirma ca si CNADNR poarta o parte din vina pentru aceasta tragedie.
Tara in care seria Fast and Furious e considerata o capodopera. Cea in care o vedeta de televiziune omoara trei oameni si se crede indreptatita sa fie in continuare pe ecran. Cand pleci la drum te bazezi pe noroc, poate azi nu da peste tine un idiot cu carnet luat pe bani.
Din pacate Oana n-a avut noroc. Ar fi trebuit sa o cunoasteti ca sa-mi intelegeti supararea. Da, accidente se intampla in fiecare zi. Poate ca azi avem noroc. Maine mai vedem. Fiindca asa ne-am invatat: ne revoltam cand se intampla, dar nu schimbam nimic, spune un alt prieten de-al Oanei.
Azi mi-e ‎dor‬ de tine, iubita mea prietena... Si mi-e dor sa vorbim agitat, una peste alta, mult si tare, in adancul noptilor de pe Bodesti, pana ne bat vecinii in teava... Sau sa impingem Matizul burdusit cu haine de dus la parinti pentru ca l-am uitat cu luminile pornite si a murit bateria...Si preferam sa te vad la TV la ‪‎povestiri‬ tinandu-te tare sa nu plangi in fata camerei, decat sa citesc prin ziare in cate bucati ti-a frant unul viata pe DN1... Copil frumos, care ieri share-uiai ‪frumosul‬ iar azi share-uim noi doar ‪‎amintirea‬ lui... ‪‎loveU‬, Oana Gabriela Dicu. RIP, scrie o prietena pe peretele de facebook al tinerei.
In comentarii, oamenii afirma ca autoritatile care administreaza drumul (CNADNR) ar fi trebuit sa monteze un parapet pe axul soselei, astfel, viata fetei ar fi fost salvata.