Cu ocazia Invierii Domnului, pasarea maiastra, cea mai deosebita dintre toate suratele sale, dar si regina lor, o creatura fantastica venita din alta lume, de pe Celalalt Taram, ce detine puteri supranaturale, impresionanta prin penajul ei maiestuos, ii va purta pe toti cei care aleg camasile Braiconf in editie limitata, intr-o lume a renasterii si a puritatii.
Intoarcerea la traditiile strabunilor este indemnul companiei brailene Braiconf, care propune o camasa de dama alba cu influente folclorice, brodata si reinventata, pe care romancele sa o imbrace la slujba de la miezul nopii, cea a Invierii. Ce poate fi mai frumos decat alegerea unui port modern, dar cu un caracter stravechi, care sa le poarte pe toate doamnele si domnisoarele intr-un alt taram, spiritual, luminat doar de Sfanta Lumina, dar si de penajul cu sclipiri aramii al pasarii maiastre?
Simbolul zborului ce il elibereaza pe om din limitele materiei inerte si existenta transcendentului fac din camasa remarcata printr-o tesatura impecabila, din bumbac 100%, cu detalii de oua incondeiate, brodate discret pe guler si mansete si nasturii cusuti cu punct manual in culori alternative, un adevarat simbol al Pastelui pur romanesc.
Camasile sunt disponibile intr-o colectie limitata, de 50 de bucati, pe care Braiconf le va distribui in sase magazine proprii din 21 aprilie, dar si online, pe site-ul www.braiconf.ro. Pretul de vanzare este de 225 lei.

Despre Braiconf

Producatorul de camasi Braiconf Braila (simbol bursier BRCR) este o companie romaneasca listata, a carei istorie a inceput in urma cu 66 de ani. Producatorul autohton detine o retea de 14 magazine in Romania in orase precum: Bucuresti, Braila, Brasov, Constanta, Craiova, Cluj, Galati, Pitesti, Ploiesti, Oradea si Timisoara. In fabrica de la Braila sunt angajate peste 1000 de persoane, Braiconf fiind cel mai mare angajator autohton in industria textila.