Elena Bratu, Director Vanzari Marketing la Plafar, ne-a dat cateva detalii legate de participarea la Nutraceutica, in Pavilionul C 4 de la Romexpo.
Cele mai cautate ceaiuri la acest targ sunt: cele traditionale, cu o singura planta (ceaiul de galbenele, ceaiul de cozi de cirese, ceaiul de tei, ceaiul de menta, ceaiul de musetel), dar si ceaiurile combinate (mixuri de plante facute dupa retete ale specialistilor nostri. Cautate sunt si hepaticul, laxativul (este in top de un an datorita promovarii facute de Monica Tatoiu), ceaiul Diaplant si ceaiul pentru diabetici (unul dintre cele mai bune) si ceaiul de potenta. Avem si ceaiuri la doze si siropuri. Avem la export toate ceaiurile: in Canada, S.U.A., Spania, Cipru si Republica Moldova, ne-a spus Elena Bratu.

Reprezentant Plafar: Avem o gama de 230 de retete traditionale. Cele mai cautate sunt pe zona hepatica: hepaticul 2 si hepaticul simplu; pe zona gastrica: gastric 1, gastric 2, diureticele, calmantele sistemului nervos si in zona potentei: etern masculin. Avem si o gama de 23 de sortimente de siropuri: de fructe de padure, de goji, de merisoare. Tragul mi se pare interesant, fiinf prima editie mi se pare laudabila.
Pe cei de la standul Plafar ii gasiti si sambata, 16 aprilie, pana la orele 16.00, la Nutraceutica, in Pavilionul C 4, Romexpo. Intrarea este libera!