Dana Savuica da startul caravanei nationale Traieste Inteligent, eveniment ce va avea loc miercuri, 20 aprilie, incepand cu ora 17:00 la Hotel Marshal Garden (Calea Dorobantilor, 50B). Cu o atmosfera nobila, elevata si un design de cinci stele, ce alimenteaza visele de calatorie inca de la intrare, hotelul va fi locul in care vedeta le da intalnire tuturor femeilor care isi doresc sa paseasca intr-o lume a luxului si bunului gust.

O calatorie de 5* in lumea modei, a frumusetii si a gusturilor fine

M-am gandit sa le ofer femeilor posibilitatea de a se rasfata cu o calatorie de 5* in lumea modei, a frumusetii si a gusturilor fine. Astfel, dam startul intalnirii cu Natura, alegand un cadru pitoresc, deasupra Bucurestiului, pe terasa-gradina a hotelului boutique Marshal Garden 5*. Natura ne va inconjura cu flori si culori, regasindu-se in colectia de haine si pantofi LPB, in bijuteriile dedicate femeii romantice Meli Melo, in noua gama de creme Gerovital Plant cu ulei din seminte de mac, in berea Redd's, prima bautura pentru femei cu gust de merisoare, precum si in gustul delicios al clatitelor gatite special de mine in noua tigaie Tefal Panda, o reteta dulce acrisoara, mac si merisor ce se va regasi in meniul de vara al hotelului Marshal Garden 5*. Si pentru ca frumusetea sta si intr-un zambet de cinci stele, vom descoperi impreuna gama premium de produse dentare Sunstar Gum. Vino in lumea femeilor inteligente pe 20 aprilie, de la orele 17.00! Te astept in gradina suspendata a hotelului Marshal Garden (Calea Dorbantilor nr.50B). Toti cei interesati sunt asteptati sa se inscrie la adresa [email protected] si va promit ca veti avea parte de un eveniment impresionant!, a declarat Dana Savuica.

LPB

Designerii LPB cauta surse de inspiratie in mai multe locuri in moda, arta, arhitectura si industria masinilor si, bineinteles, sunt atenti la ce se intampla in societate. Nici un pantof nu pleaca din departamentul de creatie fara a se verifica cat este de usor, moale, flexibil, confortabil sau potrivit. LPB infrunta constant limitele de confort, design inovativ si cea mai buna calitate de pe piata.

Meli Melo

La Meli Melo, primavara incepe cu influente etno si feminitate, sub umbrela la femme romantique. Bijuteriile multicolore, cu accente florale, statement dar si piese discrete, gentile cu imprimeuri colorate, atent combinate, feminine, contureaza o colectie de inspiratie pentru femei. Noul sezon o va conduce prin stiluri diferite, insa atat de asemanatoare cand vine vorba despre femeie, cea careia se adreseaza, La Femme Romantique!

Gerovital Plant

Anul 2016 vine cu o noua gama de produse Gerovital Plant, in care ingredientul de baza pe care specialistii brandului l-au ales este uleiul organic din Floare de Mac. Acesta are avantajul de a proteja tenul si pielea de stresul urban. Tot mai multe persoane devin alergice, dezvolta anumite sensibilitati ale pielii, iar Uleiul din flori de Mac are efect calmant si de protectie al pielii.

GUM

SUNSTAR GUM se diferentiaza de celalalte marci disponibile prin gamele ce favorizeaza o ingrijire orala personalizata, in functie de nevoile si cerintele fiecarei danturi. Mai mult, este prima linie de produse special conceputa pentru a preveni cauzele bolii paradontale, nu doar simptomele.

Redd's

Cu un gust indraznet, racoritoare si surprinzatoare, Redd's Cranberry Crush te va cuceri de la prima intalnire. Sucul de merisoare si aroma naturala dezvaluie un gust de care te vei indragosti iremediabil.

Tefal

De peste 60 de ani, Tefal vine in intampinarea consumatorilor cu produse ingenioase care ofera un gatit echilibrat si sanatos, cu rezultate garantate. De la vase de gatit la aparate electrice si de calcat, Tefal ofera solutii inovatoare, conviviale, care ofera placerea de a le utiliza in fiecare zi.

Agriro Fresh

Salatele Agriro Fresh, minim procesate, disponibile in peste 50 de sortimente, sunt solutia ideala pentru un pranz rapid la birou sau o cina usoara acasa. Agriro Fresh aduce produse de calitate, salatele au un design atractiv, care lasa sa se vada prospetimea ingredientelor, fiecare dintre acestea transformand orice masa intr-o reala calatorie gastronomica.

Hotel Marshal Garden

Situat in inima Capitalei, in imediata apropiere a Pietei Romane si a Academiei de Studii Economice, pe Calea Dorobantilor, intr-o zona cu importante obiective si atractii turistice, Hotel Marshal Garden 5* ofera posibilitatea descoperirii unui altfel de Bucuresti. Este o locatie privilegiata, in apropierea unor apreciate restaurante, cafenele, magazine, dar si a tuturor obiectivelor de interes.
Taxa unica de participare: 70 RON (include gift bags in valoare de 150 RON). Inscrieri la: [email protected]
Sponsorii evenimentului: Gerovital, LPB, SUNSTAR GUM, DaVinci Dental Clinic, Redd's, Tefal, Meli Melo, Hotel Marshal Garden
Parteneri eveniment: Editura Litera, Agriro, Fresh Corner
Parteneri media eveniment: DanaSavuica.ro, Femeide10.ro, ReplicaVedetelor.ro, Eva.ro, Kudika.ro, Garbo.ro, Kfetele.ro, BusinessWoman.ro.