La Scala Event Floreasca a avut loc astazi evenimentul BaByLiss Paris - Descopera secretul unei pieli catifelate, la care au participat Oana Cuzino, doctor in stiinte medicale si jurnalista, cantareata Antonia, care este imaginea epilatoarelor IPL de la BaByliss Paris, Cristina Bartan - Marketing Manager la Skin Media si Mircea Cristescu - Director vanzari la Skin Media.

Epilarea cu lumina pulsata: pentru piele catifelata si efecte de lunga durata

BaByliss aduce epilarea cu lumina pulsata (LPI) publicului larg, folosind dispozitive fiabile, convenabile si usor de folosit. Sesiunile autonome de epilare pot avea loc la tine acasa, in functie de disponibilitate, in siguranta completa. LPI este noua metoda inepuizabila de epilare ce va revolutiona vietile femeilor: rezultate de durata, piele catifelata si fara iritatie, chiar si pentru pielea cea mai sensibila.

BaByliss Homelight, eficienta, fiabila si rapida


Testat clinic si dermatologic, Homelight produce o lumina usoara, precisa pentru rezulate de durata, bine gandite pentru o piele catifelata, ferma, fara durere si complet sigura. Secretul eficientei si fiabilitatii epilatoarelor Homelight se afla in lampa cu cuart, care produce impulsuri de lumina blande cu ielea si neiertatoare firelor de par.


Principiul pe care se bazeaza epilarea LPI

O tehnica bazata pe principiul fototermolizei selective, folosit in mediile medicale profesioniste de 15 ani, epilarea LPI (Lumina Pulsata Intensa) implica folosirea energiei luminoase pentru a inhiba cresterea parului. Lumina pulseaza asupra pielii si este absorbita de catre melanina firului de par si a radacinii acestuia.
Aceasta lumina, transformata in energie termica, neutralizeaza celulele responsabile pentru cresterea parului. Cresterea parului este intarziata. Pielea este in mod constant catifelata

Eficacitate dovedita clinic

Testata in cadrul sesiunilor desfasurate asupra picioarelor, mainilor si buzelor superioare, eficienta BaBylissHomelight este semnificativa si reduce densitatea parului cu 90% dupa 8 sedinte.

Care este durata de viata a epilatoarelor Homelight?

Epilatoarele Homelight (cu exceptia modelului G933E) au becuri cu cuart, un material foarte rezistent cu o structura cristalina care este foarte rezistenta la socurile termomecanice, ceea ce asigura o durata de viata foarte luna de panala 300.000 de flash-uri.
Un program complet de epilare bazat pe picioare plus axile plus inghinal necesita intre 5.000 si 6.000 de flash-uri.