Diferenta de varsta in cuplu, ca orice aspect care iese din tiparele societatii, creeaza controverse. Cei care se intreaba daca astfel de relatii dureaza sau daca partenerii sunt fericiti, au nevoie de exemple. Cele mai la indemana, si in aceasta situatie, sunt cuplurile de vedete, deoarece acestea sunt expuse permanent publicului.
Este diferenta de varsta un impediment in calea fericirii in doi sau dragostea poate invinge totul?
Lumea showbiz-ului, in marea sa varietate, ofera suficiente exemple de relatii durabile, pentru cei care doresc sa vada partea frumoasa a lucrurilor, insa nu trebuie ignorate si inconvenientele.
Iata cateva cupluri, in care celebritatile nu au putut depasi bariera diferentei de varsta.

Demi Moore si Ashton Kutcher

Demi Moore si Ashton Kutcher reprezinta, poate, cel mai mediatizat cuplu de vedete al ultimilor ani, destramat din aceasta cauza. In 2003, cand s-au cunoscut, fosta sotie a lui Bruce Willis avea 40 de ani, iar iubitul ei doar 25. Au urmat opt ani fericiti, dintre care sase de casnicie. Frumoasa lor poveste de dragoste a spulberat, pentru o vreme, toate prejudecatile legate de diferenta de varsta.
Insa, din pacate, in 2011, a venit si despartirea ca urmare a infidelitatilor lui Ashton Kutcher. Potrivit apropiatilor, acesta a fost daramat de faptul ca Demi Moore nu l-a putut face tata, refugiindu-se in aventuri cu femei mai tinere. Frumoasa actrita a suferit enorm, amagindu-se cu ideea ca se vor impaca. Aceasta pana in momentul in care, in aceasta vara, Ashton Kutcher s-a implicat intr-o relatie serioasa cu colega sa, Mila Kunis, in varsta de 29 de ani.

Halle Berry si Gabriel Aubry

Nici frumoasa Halle Berry nu a avut parte de fericire de durata alaturi de manechinul canadian Gabriel Aubry, tatal fetitei sale. In 2010, dupa cinci ani de relatie, cuplul s-a destramat. Cel care a pus capat povestii de iubire a fost Gabriel Aubry, mai tanar cu 9 ani decat actrita, deoarece isi dorea sa intalneasca femei mai tinere.
"La inceput nu a contat diferenta de varsta, pentru ca era cea mai frumoasa femeie cu care iesise vreodata si era foarte indragostit. Cu trecerea timpului insa, si-a dat seama ca vrea altceva", a explicat un apropiat motivul despartirii. Din pacate insa, sfarsitul relatiei a insemnat inceputul unor dispute neincetate legate de custodia fetitei Nahla, rezultata din relatie.

Madonna si Jesus Luz

Dupa despartirea de regizorul Guy Ritchie, in 2008, Madonna s-a implicat intr-o relatie cu un tanar de numai 21 de ani, Jesus Luz, de care o desparteau 28 de ani. Apropiatii au marturisit ca Madonna a tratat cu toata seriozitatea aceasta relatie, dorindu-si chiar un copil cu aratosul manechin. Insa cuplul s-a destramat dupa doi ani, cel care a pus capat relatiei fiind Jesus Luz. Motivul? Diferenta de varsta dintre el si diva si faptul ca aveau prea putine lucruri in comun.

Scarlett Johansson si Sean Penn

Scarlett Johansson si Sean Penn au intrat anul trecut in atentia presei, prin faptul ca formau un cuplu interesant. Diferenta de varsta de 24 de ani parea ca nu mai are nicio importanta in fata iubirii pasionale care ii cuprinsese. Dar, dupa numai patru luni, cand cei doi locuiau deja impreuna, Sean Penn i-a dat papucii tinerei sale iubite. Acesta le-a marturist apropiatilor ca nu a gasit in Scarlett Johansson o partenera de discutie interesanta, deoarece ii lipsea pregatirea si experienta in viata.

Alain Delon si Rosalei van Breemen


Alain Delon, acum in varsta de 77 de ani, a declarat ca in tinerete i-au placut intodeauna femeile mature. La 52 de ani insa, s-a implicat intr-o relatie cu manechinul olandez Rosalie van Breemen, cu 31 de ani mai tanara. Din mariaj au rezultat doi copii, insa, dupa 15 ani, cuplul s-a destramat.
Cand a depasit 70 de ani, intr-un interviu, Alain Delon a fost intrebat de ce a ales sa traiasca singur dupa esecul acestei casnicii. Marele actor a oferit un raspuns din care reiese ca nu agreeaza diferenta de varsta: Sa traiesc cu cine? Cu o femeie mai tanara? Dar eu nu mai sunt tanar. Aparut in public, anul acesta, alaturi de Rosalie van Breemen, actorul a lasat sa se inteleaga ca nu este vorba de o reluare a relatiei. Retras la tara, cu cainii sai, Alain Delon spune ca singura femeie care mai sparge zidul izolarii pe care a ales-o este fiica sa, Anouchka.

Jean-Paul Belmondo si Barbara Gandolfi

Jean-Paul Belmondo, ajuns la 79 de ani, a decis anul acesta sa iasa dintr-o relatie privita in presa mondena dintr-o perspectiva comica. In urma cu cinci ani, actorul a cunoscut-o intr-un restaurant pe Barbara Gandolfi, fost iepuras Plaboy, mai tanara cu 42 de ani.
Prins de noua sa cucerire, temperamentalul Belmondo nu a plecat urechea la avertizarile apropiatilor, care sustineau ca tanara sa partenera are "anumite interese". Devenita populara in urma relatiei, Barbara Gandolfi a obtinut propria emisiune de televiziune, iar o suma consistenta imprumutata de la iubitul sau a transferat-o in conturile fostului sot, cu care se parea ca inca pastra legatura. Belmondo a renuntat la relatie, spre usurarea familiei si a prietenilor, fiind suprins in plina strada, ca un adolescent furios, cum rupea o fotografie cu mai tanara Barbara.