Antena 3 si-a schimbat fotografia de profil (foto): un grupaj cu vedete si jurnalisti din Antena, insotita de un text: Forta noastra esti tu! Haideti sa ne intalnim din nou, sa fim impreuna, sa fim puternici!
De asemenea, pe Facebook a aparut promo-ul Antenei 3, veritabil manifest prin care fanii jurnalistilor si vedetelor sunt mobilizati in Piata Constitutiei:
Am fost zeci de mii in strada cand sarbatoream. Am fost zeci de mii cand ne-au lovit sperand sa ne doboare. Cu voi am strigat, cu voi am cantat si am aplaudat. Haideti sa ne intalnim din nou! Noi, jurnalistii Antena 3, vedetele Antena 1 si Antena Stars, va asteptam in Piata Constitutiei. Abia asteptam sa va intalnim! Ne vedem vineri? Vino si tu daca iubesti libertatea!
LIVE TEXT - Forta noastra esti tu! Mai sunt cateva ore pana la intalnirea Antena 3 cu telespectatorii
Antena 3 invita telespectatorii la o intalnire publica in Piata Constitutiei. Vineri, de la ora 15.00, va asteptam in fata Parlamentului sa ne cunoastem, alaturi de vedetele celor cinci televiziuni pe care le indragiti si le sustineti.
Alte textele publicate pe site-ul Antenei 3 pana la aceasta ora:
Manifestatia este in acelasi timp o actiune publica fata de abuzurile la care au fost supuse posturile trustului Intact. Antena 3 nu isi propune ca intalnirea sa se transforme intr-un miting impotriva clasei politice. Vedetele Antena 3 vor, in acest fel, sa multumeasca pe viu, dincolo de ecranul televizorului, pentru sprijinul pe care telespectatorii l-au demonstrat in cele mai grele momente.
UPDATE 10.40 Realizatorul emisiunii Previziunile Zilei, Sabina Iosub, a recunoscut ca se asteapta la o zi frumoasa, alaturi de telespectatorii Antena 3.
- Am obiceiul sa spun ca in familie petreci cele mai importante momente, ca sunt cele bune, frumoase, sau ca ai nevoie sa simți prezența celui drag, cand treci prin clipe mai grele. Astazi o sa ii vedem pe toți cei care ne iubesc, care ne respecta, care ne-au fost alaturi in acesti ani , a spus Sabina Iosub.
UPDATE 10.00 Mai sunt cateva ore pana la intalnirea cu telespectatorii Antena 3, Antena 1 si Antena Stars. Pentru ca se estimeaza un numar foarte mare de participanti la intalnirea cu vedetele Antena 3, cei care vor sa ne fie alaturi sunt rugati sa nu vina cu masinile in zona, pentru a evita pe cat posibil aglomeratia.