cutu-cutu.ro informeaza: Scriitoarea Silvia Kerim s-a stins din viata. Animalele sale au nevoie de adoptatori.
Doamna Silvia Kerim s-a stins. Distinsa scriitoare si jurnalista, a fost o mare iubitoare de animale si a scris carti frumoase pe aceasta tema. Pe tot parcursul vietii a ocrotit animalele de pe strada si, atunci cand nu putea sa le gazduiasca la dumneaei, uneori ne intreba unde le-ar putea duce. Silvia Kerim s-a interesat adeseori despre demersurile din protectia animalelor si era trista cand vorbeam despre eutanasie. A colaborat cu Revista Formula As multi ani, in paginile careia in permanenta am vazut articole despre animale care ne-au emotionat. Silvia Kerim a fost inmormantata pe 19.01.2016.
Colegii sai de la revista "Formula AS" au lansat un apel pentru adoptia animalelor pe care le detinea in ultima perioada a vietii. Ideal ar fi ca ele sa fie adoptate cate una sau doua pentru a beneficia de maximum de bunastare si iubire din partea adoptatorilor, poate chiar persoane pline de sensibilitate din bransa, scriitori si jurnalisti. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
Pres. Marcela Pisla

APEL REVISTA FORMULA AS:

Facem un apel la iubitorii de animalute care vor sa dea o mana de ajutor colegei noastre Silvia Kerim, aflata intr-o stare delicata de sanatate, sa adopte urgent animalutele ei, de care deocamdata nu se mai poate ocupa.