Gabriela Patrascu, studenta de la Universitatea de Medicina, care a disparut pe 11 ianuarie, a fost gasita moarta in padurea de la Orhei.
Potrivit ofiterului de presa al Inspectoratului de Politie Orhei, Diana Maxim, corpul tinerei a fost gasit la 300 de metri de la traseu, in apropiere de restaurantul Doi Haiduci, potrivit Unimedia.info.
Potrivit ofiterului de presa al Inspectoratului General de Politie Mariana Betivu, pe corpul tinerei existe semne ca a fost strangulata.
Mai exact, aceasta a fost gasita agatata de un copac.
Versiunea preliminara a oamenilor legii este ca tanara s-ar fi sinucis. Motivul care sta la baza acestei versiuni este faptul ca tanara a accesat in ultima perioada pagini web cu modalitati de sinucidere, se mentioneaza intr-un comunicat al IGP.
Gabriela Patrascu este originara din raionul Floresti si a disparut in dimineata zilei de 11 ianuarie, in regiunea Universitatii de Stat de Medicina si Farmacie Nicolae Testemitanu.
Ea a fost cautata cu disperare de catre membrii familiei. Acestia au facut un apel catre toti doritorii de a se implica in cautari.