Carrefour Romania pune la dispozitia clientilor sai o interfata interactiva de a face cumparaturi, cu totul deosebita pentru piata locala, doar in Mega Mall, totul in cadrul Campaniei Star Wars.
Folosind tehnologia Kinect, Carrefour da viata gesturilor, transformand o viziune in realitate si oferind clientilor o modalitate futurista de a face shopping, parca desprinsa din cel mai recent film Hollywoodian. Cu ajutorul interfetei putem experimenta puterea Fortei si redescoperi universul Star Wars. Tocmai pentru ca acest echipament este atat de special, el este disponibil in Romania pe o perioada limitata, afirma Andreea Mihai, Director Marketing & PR, Carrefour Romania.
In cadrul acestei campanii derulate de Carrefour, la fiecare prag de 405 lei atins prin intermediul interfetei interactive, Carrefour isi premiaza clientii cu un voucher de 10 lei si 3 Cosmic Shells.Pana pe 3 ianuarie 2016, clientii Carrefour se pot bucura de personajele Star Wars preferate si pot colectiona cele 72 de cartonase Cosmic Shells pentru a-si completa albumul Star Wars.
Cartonasele Cosmic Shells se acorda in magazinele Carrefour din toata tara astfel:
In Hipermarketuri - la cumparaturi de 135 lei
In Supermarketuri - la cumparaturi de 35 lei
In Express - la cumparaturi de 20 lei
In plus, fiecare Hipermarket si Supermarket Carrefour isi rasplateste primul client care isi va completa albumul Star Wars cu toate cele 72 cartonase Cosmic Shells cu un cupon de cumparaturi in valoare de 100 de lei.
Fie ca Forta sa fie mereu cu noi, la Carrefour!