Bucharest Christmas Market, targul traditional organizat la Universitate, continua pana pe 27 decembrie, in fiecare zi pana la ora 22:00. Cei de la Sonimpex va asteapta la CASUTA NR. 63 cu alimentele functionale Topoloveni si Topoloveana, 100% naturale, fara zahar adaugat, ideale pentru perioada postului sau pentru cadouri de Sarbatori.


Dulceata de lavanda, noutate la Bucharest Christmas Market 2015

Noutatile sunt dulceata de lavanda, magiunul de dovleac si dulceata Topoloveana de ardei iute, la standul Magiun de prune Topoloveni, al carei director general este Bibiana Stanciulov.
Dulceata Topoloveana de ardei iute poate fi consumata ca garnitura la fripturi, ca adaos la ciorbe, sosuri, tocanite, sau aluaturi cu umpluturi de carne si cascaval.
In afara acestui targ traditional, mai gasiti produsele la vanzare si in magazinele de pe Bd. Carol nr. 5, deschis de luni pana vineri, intre orele 10.00 - 20.00, iar sambata intre orele 9.00 - 17.00, si la magazinul de pe Strada C.A. Rosetti nr. 26 din Capitala.
De asemenea, si magiunul de prune Topoloveni este la mare cautare, pentru ca poate fi consumat si de diabetici (respectand indicatiile medicului curant).
La Bucharest Christmas Market intrarea este libera, iar programul este intre orele 11.00 - 22.00.