Mihaela Enache a participat recent la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
"Am adus sase feluri de zacusca: de vinete, de vinete picante, de galbiori picanta, de ghebe (ghebe picanta), de fasole, de hribi si de peste, dar si sirop de afine, de zmeura, de capsuni, de visine, de catina, de menta - la 15 RON sticla mica", ne-a spus Mihaela Enache, care in curand va lansa si site-ul dincamaramihaelei.ro ce va contine diverse povestioare despre produsele sale.
"Nu am o reteta anume, le reinventez si o fac dupa gust, textura si culoare. Tot la standul meu, gasiti la vanzare si serbeturi de lamaie, de trandafiri, de portocale si de vanilie, hrean in otet - la 10 RON borcanul, gogosari - la 12 RON borcanul, mixt de gogosari, conopida, struguri, morcov, telina, dar si ardei iuti, toate culorile. Cea mai cautata este zacusca", a mai spus Mihaela Enache.
O gasiti la targurile organizate in curtea Muzeului Taranului Roman si la Agronomie.