Descopera antrenamentul care lucreaza toate grupele de muschi in doar 30 de minute! FitCurves include un program complex, ce combina exercitiile cardio cu cele de forta si de streching. Unic in Romania, FitCurves Vitan( str. Foisorului, nr 107) pune la dispozitia clientilor aparate cu sistem hidraulic ce se adapteaza in functie de forta celui care le foloseste, oferind astfel un antrenament personalizat.
Cu ajutorul metodei sale revolutionare, FitCurves ajuta femeile sa slabeasca, sa isi tonifieze masa musculara, sa-si imbunatateasca rezistenta fizica si sa isi schimbe metabolismul.
Eficienta si siguranta antrenamentelor este atestata de cercetari stiintifice, programul FitCurves fiind cel mai testat program de fitness din lume.
Universitatea Baylor din Texas conduce in mod constant cercetari pentru a analiza metoda FitCurves. De asemenea, unul dintre primele trei spitale de boli cardiovasculare din America, Cleveland Clinic din Florida, a adoptat programul FitCurves pentru pacientii sai.
Specialistii FitCurves iti vor povesti cum poti adopta un stil de viata sanatos, combinand reguli benefice de nutritie cu exercitii fizice adaptate corpului tau.
Ia cu tine echipamentul de sport si mergi sa testezi testezi acest program revolutionar!