BERBEC 21.03-20.04: Se anunta o saptamana energica. Veti avea de facut foarte multe drumuri, unele dintre ele mai scurte, altele mai lungi, in destinatiile mult dorite. In aceeasi masura, se poate sa legati prietenii pe viata cu oamenii pe care ii veti cunoaste. In plan profesional, e posibil sa fiti dezamagiti de atitudinea colegilor din cauza faptului ca fiecare a inceput sa lucreze mai mult pe cont propriu, fara a mai urmari obiectivele comune.

TAUR 21.04-21.05: Urmeaza o saptamana in care ar fi bine sa va ascultati intuitia, nicidecum ceea ce se cere din exterior. Persoanele apropiate va vor implica in dialoguri pline de subinteles pentru ca doresc, in acest fel, sa va determine sa schimbati traseul pe care l-ati ales. Parerea acestora este strict subiectiva si exista posibilitatea ca voua sa nu vi se potriveasca maniera in care ei rezolva anumite lucruri.

GEMENI 22.05-21.06: In zilele care urmeaza, veti fi ghidati de sentimente negative, precum furie, temeri, irascibilitate crescuta. Pe cat posibil, incercati sa inlaturati aceste stari, pentru ca ele pot nimici intr-o secunda, tot ce ati cladit cu mari eforturi pana acum. Asteptarile fata de ceilalti sunt foarte mari si asta va aduce numai probleme. Este o perioada confuza, atat pentru voi, cat si pentru cei din jurul vostru.

RAC 22.06-21.07: Ati devenit comozi in toate aspectele in ultima vreme. De aici si greutatile pe care le intampinati in aceasta saptamana. Nu v-ati mai dat interesul, iar acum stati cu sufletul la gura pentru ca lucrurile amanate necesita o rezolvare urgenta. Totusi, nu va lasati doborati. Pasii de urmat sunt simpli, doar viziunea de ansamblu este putin incurcata si va simtiti putin dezorientati. Concentrati-va asupra prioritatilor!

LEU 22.07-22.08: Se anunta saptamani in care iubirea dispare si reapare ca prin minune. Totusi, nu mintea este cea care va joaca feste, ci mai degraba un val de confuzie a sentimentelor se impregneaza adanc in interiorul vostru. Se poate spune ca probabil nu sunteti siguri ca va doriti actuala relatie, dar va agatati categoric de franghiile posturii pentru ca aveti chef de adrenalina si doriti sa va simtiti curtati mereu.

FECIOARA 23.08-22.09: Luna acesta, Fecioarele se confrunta cu o serie de probleme dintre cele mai complicate. Daca v-ati implicat de curand intr-o relatie amoroasa, s-ar putea sa aveti de tras serios de pe urma ei. Este posibil ca o a treia persoana sa intervina frecvent in viata voastra sentimentala si sa contracareze mersul ei. Veti avea nevoie de sentimente puternice pentru a mai putea ramane ceva din ea. Fiti curajosi. Luptati pentru ce va doriti.

BALANTA 23.09-22.10: Traiti toata saptamana numai in suspans. Aveti nevoie de niste raspunsuri clare de la cineva pentru a va putea continua treburile si a merge mai departe. Poate asteptati o decizie cu mare insemnatate de la banca, in cazul unui imprumut, sau de la vreo institutie de stat. Important e sa va pastrati cumpatul, sa nu declansati un scandal de proportii cu cei care nu au o legatura directa in pronuntarea verdictului.

SCORPION 23.10-21.11: Vesti bune legate de situatia materiala a celor din zodia Scorpion. E posibil sa fiti beneficiarii unor sume considerabile in aceasta saptamana. Chiar daca nu v-ati stresat prea tare in aceasta privinta, faptul ca v-ati descurcat intotdeauna cu ce ati avut la indemana v-a ajutat sa gasiti usor metode de inmultire a banilor. Extravagantele nu v-au fost prietene in niciun fel si tocmai acest lucru v-a adus satisfactii.

SAGETATOR 22.11-21.12: Timpul petrecut alaturi de cei dragi nu va mai fi asa scurt in zilele urmatoare. La munca, anumite persoane din conducere va mai slabesc din ochi pentru ca stiu ca ceea ce aveti de dus la indeplinire nu e tocmai usor, iar sarcinile depasesc cu mult cuantumul vostru de lucru. Astfel ca acum aveti prilejul de a petrece mai mult timp in compania familiei si de a avea parte de activitati foarte relaxante.

CAPRICORN 22.12-19.01: Se poate sa va revedeti cu rude si prieteni de la mare departare, din alt oras sau chiar din strainatate. Mai ales la finalul saptamanii, puneti accentul pe intalniri care va aduc acea pace interioara la care ati tot aspirat. Per ansamblu, aveti o saptamana cu un program mai variat decat cea precedenta. Din punct de vede sentimental, astrele va sunt favorabile. Se pare ca jumatatea voastra va apreciaza iubirea si atentia oferite.

VARSATOR 20.01-18.02: Pentru Varsatori urmeaza o saptamana fara prea mari evenimente pe plan financiar. Nu veti avea nevoie sa apelati la economiile facute, dar nici sa strangeti cureaua, pentru ca v-ati ocupat din timp de felul in care trebuie sa impartiti periodic veniturile banesti. In continuare, contractele profesionale merita o renegociere, pentru ca se pare ca va faceti treaba foarte bine si nimeni nu are ce sa va reproseze.

PESTI 19.02-20.03: Saptamana aceasta este potrivita pentru meditatie asupra conceptiilor uneori prea fixiste legate de domeniul activitatilor zilnice. Poate ca trebuie sa porniti de la alti termeni de legatura intre dorintele voastre si rezultatele ce decurg din acestea. Cautati un mediu adecvat examinarii acestor aspecte din viata voastra, pentru ca solutiile cele mai bune se gasesc atunci cand va desprindeti de mediul actual.