Treasure este prezenta in acest week-end cu un stand in cadrul targului Body, Mind & spirit organizat la Sala Palatului.
"Am adus o colectie de ceaiuri pentru suflet si corp. O noutate la acest targ sunt ceaiurile ayurvedice: Ayurvedic Kapha, Vata si Pitta - pe nivele energetice, dar si ceaiuri relaxante: Butterlfy, Meditation si Budda's Inspiration", ne-au spus reprezentantii firmei Treasure. De asemenea, tot la standul lor, puteti gasi si achizitiona si ceaiuri de capsuni si guava, canite si farfurii din ceramica si portelan, dar si dulciuri delicioase, precum nuga, cookies si caramele cu lapte si cacao.
"Vom mai fi prezenti si la alte targuri: Kilipirim, la Sala Dalles, si targul de la Indagra, in ultimul week-end din luna octombrie", au adaugat reprezentantii firmei Treasure.

Ce mai gasiti la standul firmei Treasure


- cafea: Kenya, Turkish, Colombia, Costa Rica - Tarrazu, Idnia - Cherry Taj Mahal, Cardamom, Indonesia - Sumatra, Vietnam, Turkish with Honey, Caramel, Grapefruit, Mint & Chocolate, Indonezia - Bali, Madagascar, Brazil - Dolce.
Noutati: cafele cu arome delicate, Salvador si Papua Noua Guinee si capuccino.
Tot de la standul lor, mai puteti achizitiona in cadrul expozitiei de la Sala Palatului si ceainice din cupru (din Turcia), masini de rasnit cafea, din alama - aduse din India - si ceainice de portelan.
Puteti achizitiona produsele firmei Treasure si pe site-ul www.treasureworld.ro (magazin online).