Stiripe surse.ro / Sorin Oprescu, suspect de cancer! / Autor: Cristi Selaru, Redactor
Sorin Oprescu este suspect de cancer! Asta indica raportul medical. Avocatii lui Sorin Oprescu vor merge in scurt timp la arestul central sa puna la punct strategia pentru a-l scoate cu orice pret din arest. Acestia au declarat ca raportul medical in urma controlului facut la Spitalul Universitar indica faptul ca primarul suspendat al Capitalei are o stare proasta si o serie de alte afectiuni, care n-au legatura cu inima, motiv pentru care ar putea fi internat din nou.
Raportul arata ca Sorin Oprescu ar suferi de 12 boli, unele dintre acestea avand risc oncologic mediu, avand un nodul pulmonar, asa cum au relatat medicii. Sorin Oprescu nu doreste ca documentul sa fie facut public si va ajunge doar pe masa judecatorilor.
- Apararea are raportul medicilor, este adevarat ca sunt cele 12 afectiuni. Sunt afectiuni de tip 2, de tip 3, cronice, cu riscuri ridicate. Sunt cele care erau deja de notorietate, care au generat si alte afectiuni. In raport se arata ca starea de sanatate s-a agravat in ultima perioada. Instanta constata acest lucru, din cauza stress-ului, nerespectarea regimului alimentar. In fiecare zi s-au efectuat acte de urmarire penala, ceea ce este un punct forte pentru noi. Nu au fost aduse elemente noi, din punctul nostru de vedere, a spus avocatul Viorel Mocanu la Antena 3.