www.wowbiz.ro informeaza: Desi nici unul nu este casatorit, relatia lor a fost tinuta departe de ochii lumii, la evenimentele mondene, Oprescu aparand mereu singur, iar in Spitalul Municipal, acolo unde lucreaza doctorita, femeia nu a fost vazuta in compania vreunui barbat.
Tot cei de la Ziarul au fotografiat-o pe tanara doctorita in timp ce intra in spital (foto: ziarul.ro).
Totusi, in urma cu patru ani, Sorin Oprescu si iubita sa au fost surprinsi impreuna. Erau intr-o vacanta in Grecia, unde departe de ochii curiosilor, cei doi s-au comportat ca doi indragostiti adevarati. Primarul general isi tine iubita de gat, cei doi plimbandu-se imbratisati. Imaginile au fost surprinse de paparazzii de la Ziarul, publicatia afland si cateva informatii despre iubita, intre acestea strecurandu-se insa cateva erori.
Singurele imagini cu cei doi au fost surprinse de paparazzii de la Ziarul
Iubita lui Oprescu este doctorita la Spitalul Municipal, acolo unde primarul a fost la randul sau doctor si director. O cheama Adriana N, are in jur de 35 de ani, si spre deosebire de perioada in care a fost fotografiata se pare ca acum este blonda. Nu stim daca este singura iubita a lui Oprescu, insa doctorita este si acum intr-o relatie cu acesta, ne-au precizat surse din spital.