formula-as.ro / Ancu Dinca: Nu exista boli incurabile
(Continuare)
Medicina energo-informationala

- In ce fel actioneaza dispozitivele dvs. de incarcare si echilibrare energetica a organismului?

- Dispozitivele acestea nu sunt medicamente, nu vindeca, insa ajuta organismul sa se autovindece. De aceea, eu numesc metoda "medicina energo-informationala" sau "vibrationala". Trebuie sa punem, totusi, un accent deosebit pe preventie, caci e mult mai simplu sa mentinem o anumita stare de sanatate, decat sa venim pe urma si sa ne straduim sa reparam ceva ce uneori nici nu mai poate fi reparat.

- Ce sanse de vindecare are un bolnav cu metoda dvs.?

- In centrul nostru medical si in cabinetele din Bucuresti si din tara cu care colaborez, un foarte mare numar de oameni si-au rezolvat problemele de sanatate, chiar si pe acelea socotite nevindecabile, cum ar fi cancerul, diabetul, hepatita sau osteoporoza. Si atunci, daca ei s-au facut bine si analizele ne arata ca sunt perfect sanatosi - iar analizele nu le facem noi, ci laboratoarele specializate din policlinici - putem afirma ca nu exista boli incurabile. In ce ne priveste, nu e vorba de minuni - pentru ca minuni face numai Dumnezeu - ci de o realizare stiintifica, mai ales in ultimii ani, de cand dispunem si de aparatura de biorezonanta.

- Care este durata terapiei?

La baza vindecarilor sunt nenumarate experiente de laborator

- Intre sase luni si doi ani, doi ani si jumatate. Efectul dispozitivelor se vede instantaneu, insa ele lucreaza in timp. Am facut experimente cu termograful, un aparat intrebuintat in clinici. Daca el evidentiaza o tumora, dupa care noi punem dispozitivele pe zona respectiva si le lasam acolo, observam ca niste minute mai tarziu imaginea tumorii dispare. Asta inseamna ca s-a micsorat temperatura masei tumorale, incat termograful n-o mai detecteaza. Din acel moment, celulele maligne nu se mai divid, li se stopeaza dezvoltarea. In continuare, dispozitivele dau organismului energia de care el are nevoie, pentru a lupta cu tumora. Aceasta, fie se va strange si va deveni operabila, daca e foarte mare, fie se va resorbi si elimina pe caile obisnuite de evacuare ale corpului. Ceea ce nu se poate intampla de pe o zi pe alta. Un alt exemplu: noi invingem osteoporoza fara medicamente, insa primele semne de recuperare a densitatii osoase apar abia dupa noua luni. Sau, in urma unui infarct miocardic, putem ajuta muschiul inimii sa se refaca, dar si acest proces dureaza cateva luni de zile. Au venit la noi bolnavi de hepatita cu o viremie de doua-trei milioane si au ajuns undeva la doua sute de mii sau chiar la o suta, adica aproape de nivelul normal, purtand timp de noua luni dispozitivele mele si totodata respectand cu strictete regimul alimentar prescris de medicul specialist. Fiindca noi nu suntem contra medicinei alopate, eu nu consider ca metoda mea este una "alternativa" (termenul mi se pare fals), ci complementara. Daca am reusi sa unim tot ce se cunoaste in lume despre sanatate din toate punctele de vedere, nimeni n-ar pierde, cu totii am avea de castigat. Vreau si nu incetez sa sper ca, intr-o buna zi, aceste bariere artificiale dintre noi vor cadea.

(Va urma)