MAGAZIN: Umanoizi nepamanteni umbla printre armele nucleare (Autor : DAN D. FARCAS)
Robert Hastings este un vechi investigator al prezentei OZN-urilor deasupra depozitelor si silozurilor cu arme nucleare. Incepand din 1973, el a intervievat peste 150 de martori ai unor asemenea cazuri. In aprilie 2015, Hastings scria pe site-ul sau, pentru prima data, despre marturii care vorbesc si despre prezenta unor fiinte aparent nepamantene in astfel de incidente. Martorul sau principal era Christopher Cabrera, fost membru al politiei de securitate, activand din 1998 pana in 2002, mai ales in Zona 2 din baza Nellis, langa Las Vegas, pe atunci unul dintre cele doua depozite principale de arme nucleare ale Fortelor Aeriene din Statele Unite.
Cabrera povestea:
- Primul incident la care am asistat a avut loc la sfarsitul anului 1998, in timp ce lucram cu un camarad pe perimetrul de patrulare sud-vest. Schimbul meu era de la 6 dimineata pana la 6 dupa-amiaza. Cu aproximativ 15 minute inainte de a pleca din tura, patrula mea s-a intalnit cu patrula de nord-est la unul dintre punctele de control, discutand, inainte de a fi eliberati din posturile noastre. Fiind iarna, la ora 17:45 era complet intuneric. Masinile noastre erau parcate spre sud-est, cand toti patru am observat ca trei lumini extrem de puternice clipesc succesiv intr-o formatiune verticala, triunghiulara. Evenimentul a durat aproximativ 10 secunde si luminile au fost atat de stralucitoare de parca s-ar fi facut din nou ziua.
- Se aprindea mai intai lumina din varful de sus al formatiei, apoi a doua lumina, in stanga jos, apoi a treia lumina, la dreapta jos. Succesiunea s-a facut cel putin de doua ori, lumina stingandu-se treptat, si nu brusc. Luminile de jos erau la aproximativ 100 de picioare (30 de metri, n.n.) de pamant; trebuia sa privim usor in sus pentru a le vedea. Pareau sa fie la aproximativ un sfert de mila (400 m, n.n.) de noi, sau poate un pic mai aproape. Luminile nu pareau sa fie separate, ci mai degraba fixate de un obiect solid. Nu putea fi vazut niciun contur clar, dar ceva bloca stelele din spate. Nu se auzea niciun sunet; era o liniste stranie.
(Va urma)