Miercuri, 10 iunie, incepand cu orele 19.00, va avea loc la Lugera Cafe Primul Curs Practic de Travel Search din Romania.
Intr-o vreme in care, conform statisticilor, peste 60% din concediile la nivel mondial se rezerva online, iar industria de travel devine din ce mai accesibila si celor care nu sunt neaparat experti in domeniu, turistii ajung in pozitia de a lua singuri decizii importante pentru reusita vacantelor lor. Tot conform statisticilor, durata de cautare a vacantelor se situeaza undeva peste 10 ore, timp in care sunt vizitate, in medie, intre 13 si 15 pagini diferite de internet.
Better Travel este un curs practic care se adreseaza celor carora le place sa-si caute singuri vacantele, oferindu-le, astfel solutii alternative prin care sa descopere metodele care le permit sa economiseasca timp si bani atunci cand scotocesc” internetul in cautarea celor mai bune oferte.
Octav Tanase, saveyourholiday.com - Sub sloganul A journey to better travel. For better people lansam pe 10 iunie Better Travel, primul curs practic de travel search de la noi. Sunt doua ore pline de informatii pentru cei care isi petrec multe ore in fata calculatorului cautandu-si viitoarea vacanta. Venim cu multe solutii practice care sa le usureze cautarile: unde, cum si cand sa caute bilete de avion si cazari mai ieftine si mai bune, la ce sa fie atenti cand fac rezervarile, dar si care sunt capcanele de care sa se fereasca atunci cand inchiriaza o masina. Plus o sumedenie de destinatii inedite, unele mai aproape, unele ceva mai departe de noi, dar toate extrem de frumoase si, mai ales, ferite de valurile turismului de masa.
Avem in pregatire si un produs asemanator, care se va adresa insa departamentelor de HR, aflate in cautare de cursuri inedite de dezvoltare personala in interesul angajatilor. Fie ca percepem munca noastra ca pe o simpla slujba, ca pe o cariera sau ca pe o profesie, nu putem nega faptul ca activitatea pe care o desfasuram la serviciu reprezinta o parte din noi insine, o parte din viața noastra. Asa ca, dincolo de faptul cunoscut ca orice calatorie te transforma si iti deschide perspectivele, orice vacanta reusita a unui angajat va aduce oricarei companii beneficii cuantificabile. Caci un om care are vacante frumoase e un om fericit. Iar un angajat fericit este esential pentru orice companie”, afirma Octav Tanase, manager project.
Cursul Better Travel este un produs saveyourholiday.com, site-ul care ii ajuta pe internauti sa-si construiasca vacante mai ieftine, mai bune, mai frumoase. Tot pe saveyourholiday.com, cei care isi doresc vacante deosebite dar nu au timp sa caute singuri, pot sa descopere vacante personalizate, construite in functie de bugetul fiecaruia.
Primul Curs Practic de Travel Search dureaza (cel putin...) 2 ore. Participarea la curs costa 150 Ron, iar inscrierile se pot face pe adresa de mai jos:
http://saveyourholiday.com/inscrieri-curs/
Pentru orice fel de intrebari si detalii, va stam la dispozitie:
Mirela Vlad â€" 0748.33.00.97; [email protected]
sau [email protected]