BERBEC 21.03-20.04: In aceasta saptamana va doriti sa scapati de rutina si va orientati spre libertate si independenta. Nu mai rezistati sa faceti doar ce va spun altii si va ridicati impotriva tuturor opresiunilor. Sunteti dornici sa va injectati mai mult entuziasm si emotie in viata dumneavoastra. Nu putem sa va uram decat mult succes!

TAUR 21.04-21.05: Cateva schimbari interesante au loc in aceste zile in viata dumneavoastra, dar, in mod ironic, multi dintre apropiati nu vor fi constienti de acest lucru. Situatia creata se va datora faptului ca schimbarile vor fi legate mai mult de viata personala sau de planuri secrete pe care le-ati ascuns destul de bine.

GEMENI 22.05-21.06: Daca exista un semn zodiacal care uraste sa se plictiseasca, atunci, cu siguranta, ca dumneavoastra sunteti aceia. Faceti tot posibilul sa va asigurati diversitatea in toate domeniile si va ajuta si faptul ca veti intalni destul de multe persoane mai tinere care va binedispun.

RAC 22.06-21.07: Cineva s-ar putea sa va solicite sa va schimbati directia pe care mergeti acum. Deciziile importante vor fi acceptate si mai usor daca le veti chibzui bine. Argumente pro sunt destule, trebuie doar sa le si acceptati. Un prieten bun ar putea deveni chiar foarte apropiat. Mare atentie la combinatii.

LEU 22.07-22.08: Va doriti o schimbare de decor, mai ales ceva care implica mai multa aventura si stimulare. Suna bine. Speram ca veti invata ceva nou, precum si sa va bucurati de sentimentul de implinire. Intr-un fel sau altul, tot ceea ce urmeaza o sa fie de bine si va creeaza oportunitati de noi explorari.

FECIOARA 23.08-22.09: Taxele si datoriile se simt ca o apasare pentru dumneavoastra si veti fi bucurosi sa va descotorositi de ele. Desigur, nu vreti sa fiti prinsi cu garda jos de problemele financiare si de aceea umblati la cateva rezerve. Pentru dumneavoastra, informatia inseamna putere, mai ales atunci cand este vorba de bani.

BALANTA 23.09-22.10: Saptamana aceasta va asigura un drum prea pietros pentru parteneriate si prietenii stranse. Acest lucru inseamna ca va sunt afectate relatiile mai apropiate. S-ar putea chiar sa va surprindeti singuri de deciziile luate sau sa intrati intr-o relatie mult prea complexa.

SCORPION 23.10-21.11: Mici certuri la locul de munca va dau o stare un pic cam prea tensionata. S-ar putea, de asemenea, sa se petreaca si prea multe schimbari. Acest lucru ar putea fi si surprinzator de pozitiv, noi provocari, o promovare sau cunoasterea unui nou coleg de serviciu va intrerupe rutina de zi cu zi.

SAGETATOR 22.11-21.12: O sansa neasteptata de a lua o mica vacanta ar putea sa va binedispuna. S-a putea sa inregistrati un nou succes legat de activitati creative sau de sport, arta, divertisment sau turism. Cu siguranta urmeaza o saptamana interesanta pentru dumneavoastra.

CAPRICORN 22.12-19.01: Renovarea casei, oaspeti neasteptati sau mici defectiuni ale aparatelor casnice va vor da un pic de furca. Evitati certurile cu familia, deoarece acestea nu vor rezolva nimic. Un membru al casei aduce stiri noi care vor suprinde pe toata lumea.

VARSATOR 20.01-18.02: Sunteti plini de idei originale, inventive si geniale. Dezavantajul este ca acest lucru ar putea sa va provoace si mici accidente. Fiti atenti la ceea ce vorbiti, mai ales cu sefii, si la deciziile luate in pripa. Rezervati-va weekendul si invitati-va gasca la o pizza si o bere.

PESTI 19.02-20.03: Stati cu ochii pe finante deoarece ceva imprevizibil se va intampla. Fie veti gasi bani fie s-ar putea sa-i pierdeti. Certurile pentru bani si posesiuni sunt si ele posibile. Uzati de diplomatie si de arta folosirii cuvintelor pentru a iesi din impas.