Magiunul de prune Topoloveni incepe Saptamana Floriilor in magazinele ecologice din Orientul Mijlociu, unde se afla in plin program de degustare adresat posibililor consumatori arabi. Campania de degustari se desfasoara in mai multe magazine din Dubai care vand doar produse naturale, fara zahar adaugat si face parte din programul pe fonduri europene I love European Fine Foods accesat de Sonimpex Topoloveni, care a inceput in martie 2014 si se desfasoara pana in 2017. Magiunul de prune Topoloveni merge in Dubai cu o acreditare HALAL, acordata de catre Mufiatul Cultului Musulman in Romania. Consumatorii arabi au aprecit gustul placut al Magiunului de prune, aroma deosebita si consitenta cremoasa, aratandu-se dornici sa il gaseasca in curand si pe rafturile magazinelor din Dubai
Magiunul de prune Topoloveni este singurul produs romanesc promovat pe bani europeni pe piata din Orientul Mijlociu deoarece este singurul produs din Romania recunoscut la nivelul UE pentru traditionalitate, unicitate si autenticitate, prin acordarea Indicatiei Geografie Protejate. Acesta este al doilea program de promovare pe bani europeni accesat de producatorul roman, dupa Eureka: Descoperiti comorile Europei, care vizeaza promovarea produsului pe pietele din Norvegia, Elveetia si Rusia, program care a debutat in 2013.
Peste mai putin de doua saptamani sarbatorim 4 ani de am obrinut recunoasterea unui aliment romanesc la nivel european. Din pacate pentru noi si pentru industria alimentara romaneasca, am ramas singurul producator roman care are o astfel de recunoastere a calitatii. Magiunul de prune Topoloveni este cel mai puternic brand al Romaniei din industria alimentara. Noi ne respectam istoria, strabunii si consumatorii, producem dupa o reteta de 100 de ani, pe care o vom lasa mostenire urmasilor nostri. Tara noastra trebuie si poate fi promovata peste tot in lume, prin produse autentice", declara Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni.
Sonimpex Topoloveni, cu magiunul de prune Topoloveni si toata gama Topoloveana de zacusti, bulion de rosii si dulceturi are onoarea sa fie Furnizor al Casei Regale a Romaniei. Magiunul de prune Topoloveni este multiplu premiat 'Superior Taste Award' de catre Institutului pentru Gust si Calitate Bruxelles, Ambassador of the 'Romanian traditional taste', poate fi introdus in dieta de la varsta de 6 luni "cand incepe diversificarea alimentatiei; este permis si persoanelor bolnave de diabet, cu acordul medicului curant, conform unui studiu realizat la Institutul National de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice N.C.Paulescu. Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% romanesc, 100% natural, fara zahar adaugat, fara E-uri, fara conservannti, fara gluten.
Mai multe detalii despre produsele Topoloveni si Topoloveana gasiti pe www.magiun-sonimpex.ro si pe pagina oficiala de Facebook Magiun de prune Topoloveni.