KFETELE.RO: BENEFICII ALE MASAJELOR DE RELAXARE, FACIAL SI CORPORAL! UITE DE CE TREBUIE SA LE INCERCI!
Stilul de viata contemporan ne constrange sa fim mereu pe fuga, in permanenta grabite sa ajungem undeva si sa facem ceva
Iar daca pana la o anumita varsta, aceasta agitatie continua nu pare sa ne afecteze (dimpotriva ne da si mai multe energie!), la un moment dat ajungem sa realizam ca am obosit, fizic si psihic, fara sa fi depus cine stie ce efort. Pur si simplu, am obosit alergand mereu intre serviciu si casa, jongland constant cu rolul de femeie de cariera si cel de mama, incercand in permanenta sa mentinem un echilibru intre viata noastra profesionala si cea personala.
- Si pentru ca in luna martie ni se tot reaminteste ca suntem femei si trebuie sa fim rasfatate, exact asta trebuie sa si facem: sa ne rasfatam! Sa spunem stop, sa luam o pauza, sa respiram si sa ne reconectam. Sa ne relaxam la un masaj facut de maini dibace, care ne va face sa ne simtim cu 10 ani mai tinere si cu vreo 5 kilograme mai usoare!
- In plus, masajul de relaxare nu este un simplu rasfat, un moft al societatii moderne, scopul lui este de a reface echilibrul organismului. Masajul de relaxare imbunatateste circulatia sangelui si a limfei, ajuta la detensionarea muschilor contractati, ii stimuleaza pe cei slabiti si echilibreaza sistemul nervos, calmandu-l si stimulandu-l.
- Masajul facial este de asemenea o modalitate placuta de relaxare, dar are si efecte terapeutice. Masarea fetei, gatului si decolteului de catre un profesionist are efect calmant, reda elasticitatea si supletea tenului, reduce ridurile si ajuta la ridicarea pometilor. In plus, elibereaza stresul acumulat in corp, incetineste procesul de imbatranire si ajuta la oxigenarea celulelor, eliminand astfel toxinele.
- Iar pentru ca pachetul sa fie complet, lasa-te rasfatata si de un masaj capilar, care nu numai ca relaxeaza, stimuleaza si echilibreaza circulatia sanguina la nivelul capului, dar are si puterea de a te scapa de durerile de cap si cefalee. Stimuleaza capacitatea de concentrare si de gandire, reface buna dispozitie si in acelasi timp intareste radacina parului si reduce caderea acestuia.
- Relaxarea din cap pana-n picioare este cel mai potrivit cadou pentru noi, femeile, mai ales la inceput de primavara, cand organismul este in general mai slabit si mai obosit. Asa ca, daca vrei sa te rasfeti sau sa faci unei femei un cadou frumos si sanatos, uita de bunurile materiale care nu numai ca sunt efemere, dar si costa o gramada de bani. Ofera-ti, in schimb, o sedinta (sau mai multe) de masaj de relaxare la un centru specializat precum Kineto Help, sau la Centrul de sanatate MEDIREFLEX.