www.wowbiz.ro informeaza: Pana nu demult, Andreea Berecleanu se putea considera o femeie norocoasa. Inzestrata din nastere cu un chip greu de trecut cu vederea si trasaturi ale fetei care se apropie de perfectiune, prezentatoarea de la Antena 1 s-a aflat ani la rand in topul celor mai frumoase vedete de la noi.
Si acolo s-ar putea pozitiona si in prezent, stirista reusind prin secrete numai de ea stiute sa isi ascunda varsta si semnele trecerii timpului. Pentru ca nu-i asa, in cazul sau, doar pe ici pe colo, in zona gatului si a fruntii, exista mici semne de imbatranire.
Andreea Berecleanu a facut sunculite pe burta, coapse, fese si brateDar daca in partea de sus lucrurile stau foarte bine, nu acelasi lucru se poate spune despre restul corpului. In ultima vreme, prezentatoarea TV a reusit "performanta" de a pune cateva kilograme bune in plus pe ea. Acestea s-au asezat in primul rand in zona mijlocului, unde linia taliei a disparut cu desavarsire, in zona abdomenului, care a devenit proeminent si in cea a posteriorului si coapselor.
Stirista incearca sa isi ascunda talia plinuta prin pozitia bratelor. De parca nu ar fi fost de ajuns, straturile de grasime si lipsa miscarii se pot sesiza si la brate, acestea pierzandu-si forma delicata si frumoasa din trecut. Ca sa acopere imperfectiunile corpului, Andreea Berecleanu alege sa poarte rochii largi si lungi pana in pamant si evita pe cat posibil sa isi scoata silueta in evidenta. In rest, cand apare la TV bruneta este ajutata de faptul ca este filmate de la bust in sus si chipul ei arata la fel, indiferent de numarul kilogramelor sale.