AFI Palace Cotroceni anunta programul de functionare pentru perioada dintre Craciun si Anul Nou. Astfel, ca in fiecare an, centrul comercial va fi deschis zilnic, oferind clientilor sai posibilitatea de a avea acces la toate serviciile pe care le ofera, de la variantele de petrecere a timpului liber, pana la cumparaturi si alte activitati recreative.
Luna decembrie a debutat in AFI Palace Cotroceni cu aniversarea de 5 ani, fiind un bun prilej de a da startul sezonului de cadouri, distractie si cumparaturi la preturi speciale.
Atmosfera de sarbatoare se resimte peste tot in centrul comercial, datorita muzicii specifice sarbatorilor si decoratiunilor tematice.
In plus, in AFI Palace Cotroceni bucurestenii sunt invitati la traditionalul targ al brazilor, de unde isi pot alege si achizitiona bradutul preferat.
Cei mici se pot bucura de vacanta de iarna pe patinoar, karting, laser tag arena sau in locurile de joaca special amenajate, in timp ce parintii si insotitorii lor pot profita de ofertele disponibile la articolele de imbracaminte si accesorii sau pot cauta cadourile perfecte pentru cei dragi.
Pe langa ofertele speciale, luna cadourilor va fi marcata in AFI Palace Cotroceni de un program special si ore prelungite de shopping, experiente culinare si distractie pe cinste.
Pentru mai multe informatii despre programul de sarbatori din AFI Palace Cotroceni puteti accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficiala de Facebook AFI Palace Cotroceni.