www.oxigenare-celulara.ro informeaza: Conform uneia dintre nenumaratele teorii asupra cancerului, ce apartine biochimistului german Otto Warburg (laureat al Premiului Nobel in 1931 pentru descoperirea acesteia), deficienta de oxigen si fermentatia la nivel celular sunt trasaturi proprii cancerului.
Aceasta teorie ne expune faptul ca, atunci cind sunt private de oxigen, celulele revin la starea lor primitiva”, initiala, generand energie nu pe baza de oxigen (toate celulele din organismul uman sau animal produc energie utilizand oxigenul â€" respiratia aeroba), ci prin fermentatia zaharului (glucozei).
Glucoza se descompune astfel in acid lactic si creeaza un dezechilibru in raportul acid/baza din organism (factorul pH sanguin). O data cu cresterea aciditatii singelui, devine tot mai greu pentru fiecare celula folosirea oxigenului.
Toate celulele normale au absoluta nevoie de oxigen”, specifica Warburg, pe cind celulele canceroase pot supravietui in lipsa acesuia”. Deficienta de oxigen in organismul uman apare datorita expunerii indelungate la aer poluat, asa cum se intampla in orase, ca un rezultat al unei respiratii superficiale (nu profunde), al lipsei de miscare, al bolilor de plamini sau al sclerozei.
Oxigenul este un element esential si vital in buna functionare a celulelor. Celulele canceroase nu se pot dezvolta in prezenta acestuia, tocmai de aceea o insuficienta oxigenare a celulelor sta la baza aparitiei multor cancere. Suplimentarea cu Oxigen Aerobic aduce un aport suplimentar absolut necesar de oxigen in sange, benefic in prevenirea cancerului, dar si pentru buna functionare a creierului, a muschiului cardiac si a organismului uman.Lipsa de oxigenare celulara este resimtita in timp si aceasta duce la oboseala, dureri de cap, la probleme de somn, de articulatii, de picioare, la pierderea controlului greutatii.
Toate aceste simptome datorandu-se insuficientei de oxigen care creeaza un dezechilibru imunitar.Oxigenarea celulara este utila in combaterea radicalilor liberi, pe care oamenii de stiinta ii considera ca fiind pionierii procesului de imbatranire si ai bolilor degenerative (se considera ca radicalii liberi actioneaza precum niste puternici oxidanti).
Produsul pentru oxigenare celulara al companiei BionaturaPlus reprezinta un supliment alimentar absolut necesar in conditiile actuale de trai, insa acesta nu poate inlocui o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.Acest produs contine fenilalanina.
Fenilalanina este un aminoacid esential cu rol de neurotransmitator (transmiterea semnalelor nervoase intre neuroni si creier). In organismul uman, aceasta este transformata in norepinefrina si dopamine, adica doi transmitatori ai excitatiei nervoase ce sustin atentia si vitalitatea (Atentie: a nu se confunda cu DL-fenilalanina).
Fenilalanina intra in compozitia unui indulcitor sintetic numit Aspartam. De asemenea, aceasta este prezenta in bauturile nealcoolizate, in alimentele dietetice si in anumite medicamente. Fenilalanina poate fi gasita in alimente ca: miez de paine, produse cu soia, branza de vaci, nuci, migdale, lapte smantanit, seminte de dovleac si susan.Principalele efecte ale fenilalaninei sunt acelea ca reduce pofta de mancare, imbunatateste memoria, atenueaza depresiile, mareste apetitul sexual. apetitul sexual.EFECTE OXIGENARE CELULARA: antitumoral, detoxifiant, regenerant, imunostimulator, hipocolesterolemiant, hepatoprotector, neurotrofic, ajuta la refacerea neuronala, creste randamentul intelectual, imbunatateste metabolismul celular.
Prin cresterea oxigenarii creierului sunt influentate in mod pozitiv functiile cerebrale, este energizat organismul, sunt imbunatatite procesele fiziologice, este imbunatatita circulatia sanguina si, astfel, este prevenita aparitia bolilor cardiovasculare (hipertensiune arteriala, infarct miocardic, accident vascular cerebral etc.) si sunt ameliorate simptomele ce deriva din dificultatile respiratorii.
Aportul de oxigen este recomandat in:- Toate tipurile de irigare cardio-vasculara
- Aritmie
- Probleme bronhiale (astm) si pulmonare, in general
- Perturbari ale reglarii presiunii arteriale (hipertensiune)
- Terapii de reabilitare dupa efectele produse de chimioterapie, radioterapie si operatii complicate
- Probleme de imunodeficienta
- Factori de risc ai operatilor (curatarea ranilor)
- Probleme auditive datorate irigarii deficitare a urechii
- Probleme tipice varstei inaintate
- Probleme de randament energetic in cazul stresului continuu
- Prevenirea bolilor de origine virala